Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bájpacninak neveztem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bájpacninak neveztem a barátnőmet (nem túlsúlyos egyébként), aki ezért megorrolt. Hibáztam?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Ugyanmár, a hájpacnival szójáték, egyértelműen arra is utal!

Gondolom nem kövér, de husis, pláne ha ciciskedett, ettől még lehet csinos és szép és szeretheted.

Nyugodtan lehetsz vele őszinte, hogy megbántad, valóban a husisságára játszottál rá meg arra, mennyire bájos, és teljesen jogosan és érthetően sértődött meg, továbbá el kell mondani, hogy neked ezekkel együtt tetszik mindene, de látod hogy neki ez rosszul esik, szóval legközelebb visszafogod magad.

Amúgy szerintem sokkal jobb a férfiaknál a “hajukat” támadni, az van egy szinten a mi testsúlyunkkal, a melles beszólások meg a farkas poénokkal mozognak együtt..

2021. jan. 9. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Valaki mondja mar meg mit jelent az hogy “ciciskedik” valaki?!???
2021. jan. 9. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
Gondolom azt, hogy behajol, markolássza a mellét, összenyomja, meg mutogatja a dekoltázsát csábításként, mint valami gagyi prosti a filmekben, de azért cuki lehet, pedig hetero nő vagyok.
2021. jan. 9. 15:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Kifejezetten vékony és nem viselkedik úgy, mint egy prosti. :)
2021. jan. 9. 19:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!