Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a kollégámba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a kollégámba, akit eddig gyűlöltem?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen. Van ott egy srác, aki az elején nagyon unszimpatikus volt, mondhatni gyűlöltem a stílusa, viselkedése miatt. Aztán szép lassan megismertem, kialakult a vonzalom, aztán rájöttem arra is, hogy milyen jó fej. Még most is folyton csipkelődünk, oltogatjuk egymást, de valahogy nagyon megkedveltem... Ettől függetlenül a stílusa, viselkedése továbbra is irritál. Legalábbis mikor épp nem jó fej, de kb. úgy az együtt töltött idő 40%-ban irritál.:D Igazából akkor jöttem rá, mennyire bírom, mikor egy hatalmas veszekedésünket követően - ahol azt mondtam, többé ne jöjjön a közelembe - megfogta a kezeimet, én nem engedtem, ott hagytam, és ezt követően írt egy üzenetet, amiben bevallotta, hogy nagyon bír engem. Onnantól kezdve másként tekintek rá. Előtte is láttam, hogy jó pasi, de azóta sokat gondolok rá, mikor a közelemben van, őt bámulom stb. Szóval úgy érzem, beleszerettem, de közöttünk nem működhetne egy kapcsolat, ez egyértelmű. Kinyírnánk egymást...talán ettől tűnik most izgalmasnak, de mivel jól működő kapcsolat nem lehet belőle, azt hiszem, rosszul jönnénk ki a dologból, ha lenne köztünk bármi is, mivel egy munkahelyen dolgozunk... Nem tudom, mit csináljak. Végülis tudom kerülni, de azért heti 1-2-szer félórára mindenképp összefutnánk a melóhelyen, úgyhogy teljesen nem tudom kizárni. Mit kéne tennem szerintetek?

22/L

2021. jan. 8. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele, ebből nem lenne jól működő kapcsolat, egy hónap után kifújna, aztán csak a feszültség lenne a munkahelyen.
2021. jan. 8. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Hát az sz*pás
2021. jan. 8. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan az a nő vagy aki kap egy kis bókot és ettől bárkibe beleszeret. Manipulál a srác. Pontosan tudja mit kell mondania. Amikor irritál akkor van helyén az eszed. Amikor vonzódsz akkor épp elvakít a rózsaszín köd.
2021. jan. 8. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Én is utáltam a kollégámat az elején. Teljesen mások voltunk, hiába együtt, közösen dolgoztunk teljesen mások voltak a nevelési elveink (gyógypedagógusok vagyunk). Nagyon sokszor vesztünk össze és volt, hogy nagyon le is b*szott,mert nem a megszokott séma szerint jártam el,ami nem volt rossz csak másabb,mint az ő elképzelése. Egyébként felettesem volt és 10 évvel idősebb nálam, én akkor kerültem az iskolába nulla tapasztalattal 20-on évesen. Mindenki tartott tőle egyébként,kevesen szerették, utólag tudom, hogy azért,mert egyáltalán nem is ismerik.

Egy nap volt egy karácsonyi tantestületi záró buli,amiről elkéstem,mert éjszakás voltam(12 óra) a kollégiumban és ugye aludtam volna. Ő hívott fel, hogy hol a fenébe vagyok már,nem fog tetszeni a vezetőségnek, hogyha nem megyek el. Gyorsan össze szedtem magam. A welcome drink egy jó kis pálinka volt,amit ő adott a kezembe. Aztán egyre több és több lett a pálinka és oldódtak a gátlások, végül felkért táncolni én meg nem utasítottam vissza. Azóta eltelt jó pár év,van 2 gyerekünk 2 macskánk boldogok vagyunk együtt,de néha még mindig a fejéhez vágom, hogy Mr.Tökéletes,aki mindent jobban tud. Van, hogy most is néha együtt dolgozunk,de egyszerűen nem jutunk közös nevezőre, otthon viszont tökéletesen működik minden.

2021. jan. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!