Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a kollégámba, mit tegyek?
Majd az talán kiábrándít, ha megfektet és eldob.
Felnőtt, dolgozó ember létedre legyen már több eszed. Hogy szeretne...?
Nagy bajban vagy, a hormonjaid atvettek az iranyitast. Probalj meg esznel lenni, 2 hetig keruld, mert barmire igent fogsz neki mondani, nagyon sebezheto vagy. Ilyen az, amikor befut a gyorsvonat es telibe talal. :)
Utana mar konnyebben tudod a helyzetet feldolgozni. Azt tudnod kell, hogy a korkulonbseg miatt o nagyon elonyos helyzetben van, raadasul ha latja rajtad, hogy mennyire rakattantal, akkor meginkabb. Nem lebeszeleni akarlak rola, de probalj tiszta fejjel gondolkodni. Pl ha az egesz csak egy 1 ejszakas lenne, azt el tudnad-e fogadni? Mindenkeppen probald megtudni a szandekait a kapcsolatotok szempontjabol, mielott az agynak estek. Ilyenekre gondolok, hogy hajlando-e a munkahelyen felvallalni a kapcsolatotokat, FB-on kiposztolni stb. Ha barmelyikre nem a valasz, abbol csak egy sima hegesztes lesz, es mehetsz az utadra, osszegyurve, megtorten, kihasznalva a kukaba.
Legy ovatos, tudatositsd magadban, hogy egy eletre eleg sebet tudsz szerezni es teljesen kiszolgaltatott vagy.
42F
xD
A 2 hét kerüléstől csak még jobban megszereted, mert hiányozni fog
Ha 24 vagy, sok a 20 év korkülönbség.
Elvált a pasi?
A kerülés nem fog segíteni, így van, utána csak mégjobban fog hiányozni. Nekem már lassan 1 éve hiányzik valaki, akivel sajnos nem lehet semmi közöttünk.
20 év ide vagy oda, ha szereted próbáljátok meg nem kell rögtön összeházasodni illetve gyereket vállalni. Szerintem mindenki ismer ilyen párost a környezetében. Én nem csodálkozom már ilyeneken, gyakori... Előfordul ilyen, mivel a szerelem kortalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!