Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a kollégámba. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Ráadásul a felettesem is. Tud valaki tanácsot adni, aki volt már ilyen helyzetben? Hálás lennék érte, nekem még sosem volt ilyen és nem tudom hogyan kezeljem. Köszönöm előre is!2020. jan. 18. 11:08
1/12 anonim válasza:
hamarosan munkahelyet fogsz váltani...
2/12 Noren1989 válasza:
#1 megmondta a tutit.
A rossz hír az, hogy elkerülni nem tudod, ha ott maradsz, kb 90 százalék az esélye, hogy legalább benned elmélyül a dolog, aztán meg lehet, hogy kihasználja, lehet hogy nem, lehet, hogy házas, ....annyi kimenet, de a legjobb, ha nem bántod magad ezzel.
4/12 A kérdező kommentje:
Már az én fejemben is megfordult, hogy másik munka után nézek.
2020. jan. 18. 11:16
6/12 A kérdező kommentje:
Nem házas.
2020. jan. 18. 11:21
7/12 anonim válasza:
Ettől még nem kell rögtön munkahelyet váltani. Nálunk is vannak olyanok akik munkahelyen jöttek össze. El vannak mint a befőtt. Annyi hogy külön műszakban vannak.
8/12 A kérdező kommentje:
Csak nálunk az a probléma, hogy mi nem nem fogunk összejönni, mert ez egyoldalú dolog.
2020. jan. 18. 11:25
9/12 anonim válasza:
Akkor miért lépnél ki?
És ha a következő helyen megint előfordul, onnan is kilépsz?
Vagy ha a szomszédod jön be, akkor költözöl?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy mindenhol ez lenne. Volt már egy pár munkahelyem, de ilyen sehol nem fordult elő velem.
2020. jan. 18. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!