Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig bizonyítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig bizonyítanátok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki anno régen csalódott, és emiatt velem cseszik ki. Amint közel kerül hozzám, már másnap hűvös lesz, nemtörődő. Elmondta hogy ő nagyon fél attól hogy úgy fog járni mint anno. En bizonyítom neki folyamatosan hogy én nem az vagyok akiben anno csalódott, de kezdem igazságtalannak találni, hogy olyan mintha engem büntetne azért amit más tett vele. A határaimat is feszegeti, hogy mennyit tűrök. Nagyon fáj hogy velem teszi ezt, aki nem érdemlem. Meddig bizonyítsak még?
2021. jan. 8. 10:42
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Én elmondtam neki a gondolataim, ha nem reagál még ma, akkor részemről itt a vége.
2021. jan. 8. 15:15
 32/34 A kérdező kommentje:
Én nem akarom megmenti. Olyannal nem akarok kapcsolatban lenni, aki olyanért büntet amit nem én tettem. Ha ma estig nem reagál (most dolgozik még) akkor több kérdésem nincs.
2021. jan. 8. 15:17
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Te jo eg, miert 6 honap utan teszed fel a nyilvanvalo kerdest? Bizalmatlansaggal hogyan akar bizalmat epiteni? Csinalhatsz barmit, ha annak szamara nulla az erteke.Ha valakinek nem eleg az, hogy en bizok benne, o is bizzon bennem, az nem kapcsolat. Legfeljebb egyoldalu, az meg nem er semmit. Nem is hiszem, hogy ennek barmilyen pozitiv kimenetele lehetseges, egy Joska vedd mar komolyan magad, nezd meg mar ki all melletted ide keves lesz. En mar csak a kapcsolatot zarnam le, nem remenykednek a csodaban.
2021. jan. 8. 15:19
 34/34 A kérdező kommentje:
Igazán én sem reménykedem.
2021. jan. 8. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!