Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig bizonyítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig bizonyítanátok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki anno régen csalódott, és emiatt velem cseszik ki. Amint közel kerül hozzám, már másnap hűvös lesz, nemtörődő. Elmondta hogy ő nagyon fél attól hogy úgy fog járni mint anno. En bizonyítom neki folyamatosan hogy én nem az vagyok akiben anno csalódott, de kezdem igazságtalannak találni, hogy olyan mintha engem büntetne azért amit más tett vele. A határaimat is feszegeti, hogy mennyit tűrök. Nagyon fáj hogy velem teszi ezt, aki nem érdemlem. Meddig bizonyítsak még?
2021. jan. 8. 10:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy bizonyítani? Én senkinek nem akarok semmit bizonyítani egy percig sem. Vagy bízik bennem vagy viszlát.

Az ilyen vagy beteg vagy csak jàtszik, manipulàl az emberekkel. Nalam mindket kategória kuka.

Az az érzésem hogy te csak szexre kellesz neki.

2021. jan. 8. 11:20
 12/34 A kérdező kommentje:
Az is csak akkor van ha ő akarja. Szóval igen ez így szerintem is értelmetlen, és lehet pszichológushoz kéne mennie.
2021. jan. 8. 11:28
 13/34 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöldet adtam, felpontoztam minden választ. Köszönöm őket!
2021. jan. 8. 11:28
 14/34 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező,

amit itt leírtál, azokat a témákat beszéld meg vele. Ne légy követelőző, de világosítsd fel, hogy ez így Neked nem jó.

Ne legyen már annyira búval bélelt (ezt Neked is figyelmedbe ajánlom), hogy csak akkor van szex, amikor ő is akarja! Ez ok a szakításra. Fektessétek le a határokat: honnan-meddig.

Ffi.

2021. jan. 8. 11:37
 15/34 A kérdező kommentje:
Igen, vázoltam ezeket neki ma, innentől fogva rajta múlik. Jelenleg se remény, se reménytelenség nincs bennem, én korrektnek és tisztának érzem magam.
2021. jan. 8. 11:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen gondolkozol. Most már rajta múlik a további.

Ha negatív választ ad - ne sajnáld, mert találsz mást.

Sok sikert (vele, vagy nélküle).

(Nem lehet, hogy az életben is ilyen önsanyargató, vagy bizonytalan, keserű lesz, aki mellett lehetetlen vidámnak lenni?)

2021. jan. 8. 11:44
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Most majd meígèrt mindent, ami megy pár napig, és kezdődik minden elölről.

Tapasztalat.

2021. jan. 8. 11:46
 18/34 A kérdező kommentje:
Szerintem semmit nem fog ígérni, ebben biztos vagyok. Megmondtam neki, hogy én nem szeretnék "bűnbak" lenni.
2021. jan. 8. 12:07
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Józanul gondolkozol!
2021. jan. 8. 12:20
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Nem vagyok mártír, se lábtörlő, nem vagyok hajlandó ilyen emberek előtt csúszni-mászni. Ha nem tudja feldolgozni a régi sérelmeit, akkor ne ismerkedjen és kész, engem ezért ne akarjon büntetni mert nem fogom hagyni. Egyetlenegy ember se ér ennyit.
2021. jan. 8. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!