Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha egyre több dolog bizonyítaná azt, hogy a férjetek kavar a szomszéd nővel?
Két kisgyerek mellett mi a helyes döntés? Kiverni a balhét, vagy csöndben tűrni? Válni, vagy nem?
Elég egyértelmű bizonyítok vannak, de nem tudni, hogy szex is volt köztük vagy csak kavarás (mellesleg a nő is házas és van egy kisfiuk is)...Segítsetek!
Ne tűrd el szó nélkül, de ne balhézz.
Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és úgy kérdőre vonni.
Ha azt látja rajtad, hogy ideges vagy és kiabálsz, azt fogja mondani, hogy csak hisztizel, és utána bármit mondasz, le se fogja sajnálni....
És a szomszés nőcinek van férje / élettársa, vagy egyedül van a gyerekkel? Lehet, hogy kéne neki még egy fizetés a háztartásba és azért szemelte ki a férjedet....
de bármi miatt is... ez mekkora genyóság.....
Van férje, együtt is vannak. Már kérdeztem a férjemtől is, tagadta, a nő is sejti vagy tudja hogy nem vagyok hülye...egyre nyilvánvalóbbak a jelek, hogyha most már nincs is köztük semmi, valamikor volt. Pár hónapja. Már a nyaraláson is olyan dolgok történtek, hogyha nem lettem volna 6 hónapos terhes már rég rájuk borítottam volna az asztalt!
Mondtam a férjemnek, hogy mondja el, nem fogok balhézni, mert inkább tudjam mi volt, mint ilyen bizonytalanságban élni...nem mondott semmit. Most 10 napos továbbképzésen van, szerdán jön haza, ma találtam egy blokkot a garázsában takarítás közben...egy ezüst gyűrűről...febr.11-i dátummal. Az én szülinapom is januárban van meg a nőé is...de én nem kaptam semmit, mondván hoyg nincs pénzünk ilyenekre...ja és a legszörnyűbb, hogy a nő valamikor jó barátnőm volt...
TŰRNI??!!
Semmiképp! Nem csak magadért, a családért is felelős vagy! Persze apa is, de most ő nincs abban a helyzetben, hogy éljen is vele!
Neked kell borítani! Bilit, asztalt! És azonnal. És nem kell finomkodni, mert akkor újrakezdhetik. Legyen egyértelmű, hogy ezt nem tűröd el soha többet!
Nem kell bevenni a tagadást, meg hogy még te vagy a szemét.
Legyen egyértelmű, hogy ennek itt vége.
Nem érdekes, volt-e sex, vagy nem, ezt be kell szüntetni. Később még a párod is hálás lesz.
nem kel f.sni, egy kis kavarás miatt nem hagyja el egy apa a családját. Ne fogd vissza megad, és ne fogadj el semmi magyarázkodást. Nem is kell kérdezgetni, egyszerűen közöld, hogy mit lehet, és minek mi a következménye.
Veszélyes játékok ezek. Kinek lenne jó mégjobban belekeveredni? A férjednek sem, nektek sem. és valami felemás helyzetbe mennni, legalizált szeretőt tartani?
Rosszabb mint a válás. Még a gyereknek is. De nálatok nincs erről szó. Azt hiszik lehet. Megtévedhet bárki, te is én is, a férjed is. De nem kell hagyni.
Szeretd, ez ezt jelenti, hogy nem hagyod elveszni. Nem olyan súlyos itt a helyzet: nem szerelmes, csak szórakozik. Csapj rendet köztük. Aztán majd adsz lehetőséget helyrehozni :)
Ügyelj, hogy legyen érdemes a Te kegyeidért harcolni! Legyél kívánatos, okos, szeretnivaló, attól, hogy haragszol. Azért lássa szerencsétle (bocs) hogy ha egyszer! megbocsájtassz, az megéri neki a küzdelmet.
maradnál, és elsunnyognád hogy lépj, azzal te is sújtanál még egyet a házasságotokra.Nem hiányzik az most.
Szólj egyszer, s mondd meg, ha nem érti meg, akkor alás szolgája! De előtte még mindenkivel beszélni fogsz, a szomszéd férjtől az anyóson át a mamáig.
És elég egy sanda tekintet. Nincs magyarázkodás. És jobb ha a nőcit is helyre teszed. Nem kell hisztis tyúknak lenni, csak egy erős határozott nő, aki nem óhajt a hülye szerepében tetszelegni.
Én akár el is költöznék végső esetben. Ezt mondhatod a férjednek is: Még egy pillantás, és meg van a ház hirdetve! ne tehetetlenkedj, van amikor lépni kell.
És neked van igazad! Ne felejtsd el! Ne hagyd magad megdumálni!
Szépen hívogassad a férjedet, míg távol van, légy vele kedves, hadd szeressen beléd újra, a szomszédba meg menj át még ma, és rendezd el a kedves barátnődet.Mondd meg, hogy nem tűrsz el mégegyszer egy legapróbb semmit sem, egyszerűen kerülje el a férjedet. Ne mondjon semmit, te ezt akarod és kész. Inkább légy te a "féltékeny idegbeteg", mint hogy hagyd magad megvezetni. És mondd meg neki, hogy ha fel meri hívni a férjed, hogy erről beszámoljon, úgyis megtudod még aznap (meggyőző, fenyegető arccal) és azonnal mégy az ő férjéhez panaszra.
a férjed meg jöjjön haza úgy, hogy már várja, hogy lásson, és ha hazajön, mondd el neki, hogy mit nem tűrsz el a jövőben és kész. Ne kérd, hogy meséljen a múltról, egyrészt úgyis letagadja, és csak fölösleges fájdalmat okoznál magadnak. Jobb nem tudni mindent.
Beszélj minél többet magatokról(később), és mindig pozítívan. Nincs "nem " a mondatokban, idézd fel a régi kedves emlékekekt, és a jövöre vonatkozó terveiteket. Ha nincs ilyen, akkor legyen. Lehetőleg olyan, amivel könnyen tud a párod azonosulni. A szomszéd családot meg töröljétek a telefonkönyvből, a kerítésre pedig futtass babot. Vagy inkább ültess kukoricát az magasabb. Nincs átjárogatás! Inkább vesszen két "barát", mintsem a családotok.
Lehet lesz aki azt írja, késő, De én nem úgy érzem. Szerintem csak túl szelíd vagy. Nem mindenki ilyen. A "barátnőd" sem, hidd el!
Később még a férjed örülni fog, hogy harcoltál érte.
szia.
én ugy vagyok vele h mivel átéltem ezt én is annyi külonbséggel h én még terhes vagyok. , én nem dobtam ki de nagyon sokat veszekszünk emiatt.nálunk nem a szomszéd a hibás hanem az ex nő és a férjem én azt mondom ha nem változik költözz a szüleidhez de ne mradj vele.én is várok amig meglesz a baba aztán kitalálom mi is legyen a dolog vége.
deremélem ti meg tudjátok oldani vita é költözés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!