Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig bizonyítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig bizonyítanátok?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki anno régen csalódott, és emiatt velem cseszik ki. Amint közel kerül hozzám, már másnap hűvös lesz, nemtörődő. Elmondta hogy ő nagyon fél attól hogy úgy fog járni mint anno. En bizonyítom neki folyamatosan hogy én nem az vagyok akiben anno csalódott, de kezdem igazságtalannak találni, hogy olyan mintha engem büntetne azért amit más tett vele. A határaimat is feszegeti, hogy mennyit tűrök. Nagyon fáj hogy velem teszi ezt, aki nem érdemlem. Meddig bizonyítsak még?
2021. jan. 8. 10:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Eddig nem is ismerkedett, én vagyok az első akit közel engedett magához. De az meg nem járja hogy azonnal meg is ijed hogy jaj mi lesz ha? Ezt én is elmondhatnám, de eszembe sem jut, mert ilyet nem is feltételezek.
2021. jan. 8. 12:30
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg is változna (nem fog), te ilyen előzmények után még vele akarnál lenni? Többre is tarthatnád magad.
2021. jan. 8. 12:51
 23/34 A kérdező kommentje:
22-es ha nem vetted volna észre, pont hogy többre tartom magam, de a megbeszélés híve vagyok, nem pedig olyan aki ha vmi nem tetszik, akkor lelép.
2021. jan. 8. 13:01
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Mentegeted őt. Nem érdemel egyáltalán esélyt.

Tipikus kapcsolatfüggő vagy, aki a másikat meg akarja menteni.

Ő meg egy gusztustalan manipulátor, akinek lábtörlőre van szüksége, akit hibáztathat.

Neked van szükséged pszichológusra, nem neki.

Ugyanis az ő fajtája menthetetlen, a tied meg menthető. De kemény munka lesz.

2021. jan. 8. 13:04
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért már bőven túlmegy a megbeszélnivaló határán. De tudod mit? Ha ennyit ér neked ez a hulladék, hogy ennyire szenvedni akarsz érte és miatta, akkor szenvedj csak, a te dolgod.
2021. jan. 8. 13:05
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de van az, akivel minek beszélni? Érted... A tag nem normális, vagy szórakozik veled. Ha akarta volna, kikezelte volna magát ebből. Felnőtt ember. Vesztegeted az időd.
2021. jan. 8. 13:05
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem mentegetem, de erről eddig sosem beszéltünk. Mindenkinek ment a zöld kéz.
2021. jan. 8. 13:41
 28/34 A kérdező kommentje:
Kapcsolatfüggőséget sem látok benne. Sőt. Ha az volnék akkor nem érdekelne hogy engem büntet olyanért amiről nem én tehetek, hanem csak az volna fontos hogy vele legyek.
2021. jan. 8. 13:45
 29/34 A kérdező kommentje:
Azt sem értem hol mondtam azt hogy meg akarom menteni? Semmi ilyenről nincs szó.
2021. jan. 8. 13:47
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Egy percig se. Ez egy érzelmi bűnöző. Csak olvass vissza 20 oldalt hány világnyomorultja csaj hány évet pazarolt ilyen lelkironcsokra a legjobb éveiből azzal a felkiáltással, hogy "majd én meggyógyítom/mentem".

Téged is csak ezzel a piti húzd meg ereszd meg trükkel húznak meg, majd eresztenek el kérdező.

Az ártatlanságot nem kell bizonyítani, a vélelme megillet mindenkit, míg rossz fát nem tesz a tűzre.

2021. jan. 8. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!