Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig bizonyítanátok?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki anno régen csalódott, és emiatt velem cseszik ki. Amint közel kerül hozzám, már másnap hűvös lesz, nemtörődő. Elmondta hogy ő nagyon fél attól hogy úgy fog járni mint anno. En bizonyítom neki folyamatosan hogy én nem az vagyok akiben anno csalódott, de kezdem igazságtalannak találni, hogy olyan mintha engem büntetne azért amit más tett vele. A határaimat is feszegeti, hogy mennyit tűrök. Nagyon fáj hogy velem teszi ezt, aki nem érdemlem. Meddig bizonyítsak még?2021. jan. 8. 10:42
1/34 anonim válasza:
Húzzál neki egy határt hogy ha nem változik meg addig akkor felejtős
2/34 anonim válasza:
Te tudod, hogy mennyire akarsz lemenni lábtörlőbe, megér-e ennyit a pasi. Részemről már akkor is elhajtottam volna, ha aranyból van a pipilimpi, bizonygassa ő, hogy engem akar, és nem az exét akarja pótolni velem. De ez én vagyok.
3/34 anonim válasza:
Szerintem ha egy bizonyos idő után is így viselkedik, akkor sajnos nem te vagy az akit keres. :(
Engedd el, majd lesz más. (Mondjuk tudom, hogy mondani könnyű)
De hidd el, hogy ebben csak te sérülsz és később bánni fogod, hogy elpocsékoltál x évet vagy hónapot az életedből egy olyan férfi miatt, aki azt se tudja mit kezdjen az életével.
4/34 A kérdező kommentje:
Ma vázoltam neki, hogy úgy érzem nem engedte el a múltat, és ez rám nézve igazságtalan. Én is csalódtam rengetegszer, de akivel vagyok, ahhoz sosem úgy állok hozzá hogy na benne is csalódni fogok. Az a múlt, azt más ember tette, nem pedig az akivel vagyok. Meglátom mit reagál, de én ezt az egészet már úgy kezdem megélni, hogy azért büntet engem, amit nem én tettem és meg sem fordulna a fejemben.
2021. jan. 8. 10:47
5/34 A kérdező kommentje:
Az a csalódása kb 10 éve történt és azóta csak futó kalandjai voltak. Velem már kb 6 hónapja együtt van, de ahogy közelebb érzi magát hozzám, azonnal visszavesz. Azt mondta anno magában is csalódott mert olyan dolgokat tett meg a másiknak, amit valójában nem akart. Nem az exét pótolja hanem nem tudja elengedni a sérelmeit.
2021. jan. 8. 10:50
6/34 anonim válasza:
Döbbenetes, hogy 6 hónapja bírod ezt. Jól látod, méltatlan és igazságtalan a viselkedése, nem te árultal el a bizalmát, más tette, de kivetíti rád (is). Amíg nem tudja lezárni a múltat, nem lesz jövője.
7/34 A kérdező kommentje:
6-os, én is így gondolom. Ráadásul az eszébe sem jut, hogy amit más tett vele, ami neki rossz volt, amit nem akar magának, azt teszi velem. Az a lényeg hogy anno úgy érezte lábtörlőnek nézik, és emiatt tőlem az alap dolgokat is megtagadja.
2021. jan. 8. 10:59
8/34 anonim válasza:
Fúj de egy undorító alak. Mit keresel még mellette? Ki ő, valami bíróság, hogy bizonyítani kelljen neki az ártatlanságodat? Hányingerkeltő.
9/34 anonim válasza:
10 éve?
Akkor ez csak kifogás. Neki ilyen a jelleme, ez a viselkedés a személyisége része. Csak mentegeti magát, hogy az exe tehet róla. Ne is csodáld, hogy senkinek se kell tartós kapcsolatra. Megváltozni nem fog, ha egy évtized alatt sem sikerült.
10/34 A kérdező kommentje:
Nem az exét hibáztatta lényegében hanem saját magát, hogy ő ment le lábtörlőbe. De én arról mit tehetek hogy őt anno valaki nem értékelte? Én pont hogy értékelem, és hálás ember vagyok, aki megbecsüli és értékeli a másikat.
2021. jan. 8. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!