Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy olyan lányba vagyok szerelmes akinek kapcsolata van?
Figyelt kérdés
Van egy lány(21 éves) neki van egy 7eves kapcsolata de lassan 1 éve napi szinten reggeltől estig beszélünk én elmondtam neki h szerelmes vagyok belé ,és ő is ugyan így all hozzam de döntésképtelen mert a másik fiút is szereti. Nekem egyre rosszabb ez a felállás és nemtudom hogy mitévő legyek mert nem szeretném elengedni de félek hogy csak egyre rosszabb lesz2021. jan. 7. 09:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!