Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hová tegyem? Miért van úgy előadva, mint megerőszakoltam volna?
Van egy lány az egyetemen, akibe régóta szerelmes vagyok, de ő barátzónázott még az elején. Sokáig nem mertem nyíltan próbálkozni, de olyanok voltak pl. november vége felé volt a szülinapom, akkor azt kértem, hogy hadd aludjak egyetlen egyszer vele összebújva, semmi szex, semmi csók, semmi tapi, csak alvás. Belement és szerintem akkor megváltozott köztünk valami, én onnantól ezerrel nyomultam rá, ő pedig kétértelmű jeleket adott, szóval úgy gondoltam, csak hódítás kérdése és az enyém lesz.
Karácsonyra nem utazott haza vidékre mert a nagymamája súlyos beteg és a szülei magukhoz vették, otthon ápolják, ő pedig nem akar kockáztatni, hogy hazamegy Pestről ebben a helyzetben.
Kihasználtam a szituációt, és megkértem, hadd menjek át 25-én az albérletébe, töltsünk együtt egy éjszakát legalább, ne legyen magányos.
Este lelkiztünk sokat, elmondtam, mennyire felfal a nőhiány, mennyiszer voltam reménytelenül szerelmes, bevallottam neki, hogy szeretem. Elejtettem még előtte egy olyat, hogy még egy reménytelen szerelem esetén lehet, hogy nem bírnám már tovább. Amikor aludtunk volna el, akkor szexet kezdeményeztem, ami vagy egy óra bugyiban történő simogatás után sikerült, egymás után kétszer is, majd kicsit később, amikor harmadszorra is megpróbáltam, akkor már könnyezett és azt mondta, hogy ne, amit nem értettem, de egy fél óra múlva megpróbáltam újra és akkor hagyta.
Utána elaludtunk, de reggel 6-kor eszelős sírással ébresztett, hogy tűnjek el, erőszakoskodtam, érzelmi zsarolással erőszakoltam rá magam, undorító volt ez az éjszaka, stb.
Én már ott tartottam, hogy lekenek egy pofont, annyira megalázó volt és úgy ordibált, de visszafogtam magam (nem ütök meg nőt) és elmentem ahogy kérte. Azóta is elmebeteg mód írogatta az üzeneteket, hogy hányingere van, undorítja a teste, én tettem ezt vele, stb.
Nem értem az egészet.
A haverjaimnak és a saját barátnőinek is írtam, 1 ember kivételével mindenki arra tippel, hogy szegényke összezavarodott, azért beszél össze ilyeneket, mert előttem csak alfák kapcarongya volt, normális kapcsolata nemigen volt, és szerintük megijesztik az érzelmek, mert először hallott megnyílni férfit, és az agya nem tudja a szex megszokott, érzelemmentes lefolyásával összerakni ezt.
Tényleg létezik ilyen? Ki fog tisztulni a dolog? Le fog csillapodni, és rájön, mennyire helyes volt végre a választása? Hogyan segíthetnék?
"próbálod beadni, hogy vagy szexelek veled, vagy öngyilkos leszel"
Hazug vagy, kisarkítod, mocskosul nem így történt!
De, így történt.
El kezdted lelkileg zsarolni, és mivel megijedt, hogy így lesz és nem akart egy öngyilkosság okozója lenni, ezért nem mert kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!