Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ezt hová tegyem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt hová tegyem? Miért van úgy előadva, mint megerőszakoltam volna?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen, akibe régóta szerelmes vagyok, de ő barátzónázott még az elején. Sokáig nem mertem nyíltan próbálkozni, de olyanok voltak pl. november vége felé volt a szülinapom, akkor azt kértem, hogy hadd aludjak egyetlen egyszer vele összebújva, semmi szex, semmi csók, semmi tapi, csak alvás. Belement és szerintem akkor megváltozott köztünk valami, én onnantól ezerrel nyomultam rá, ő pedig kétértelmű jeleket adott, szóval úgy gondoltam, csak hódítás kérdése és az enyém lesz.

Karácsonyra nem utazott haza vidékre mert a nagymamája súlyos beteg és a szülei magukhoz vették, otthon ápolják, ő pedig nem akar kockáztatni, hogy hazamegy Pestről ebben a helyzetben.

Kihasználtam a szituációt, és megkértem, hadd menjek át 25-én az albérletébe, töltsünk együtt egy éjszakát legalább, ne legyen magányos.

Este lelkiztünk sokat, elmondtam, mennyire felfal a nőhiány, mennyiszer voltam reménytelenül szerelmes, bevallottam neki, hogy szeretem. Elejtettem még előtte egy olyat, hogy még egy reménytelen szerelem esetén lehet, hogy nem bírnám már tovább. Amikor aludtunk volna el, akkor szexet kezdeményeztem, ami vagy egy óra bugyiban történő simogatás után sikerült, egymás után kétszer is, majd kicsit később, amikor harmadszorra is megpróbáltam, akkor már könnyezett és azt mondta, hogy ne, amit nem értettem, de egy fél óra múlva megpróbáltam újra és akkor hagyta.

Utána elaludtunk, de reggel 6-kor eszelős sírással ébresztett, hogy tűnjek el, erőszakoskodtam, érzelmi zsarolással erőszakoltam rá magam, undorító volt ez az éjszaka, stb.

Én már ott tartottam, hogy lekenek egy pofont, annyira megalázó volt és úgy ordibált, de visszafogtam magam (nem ütök meg nőt) és elmentem ahogy kérte. Azóta is elmebeteg mód írogatta az üzeneteket, hogy hányingere van, undorítja a teste, én tettem ezt vele, stb.

Nem értem az egészet.

A haverjaimnak és a saját barátnőinek is írtam, 1 ember kivételével mindenki arra tippel, hogy szegényke összezavarodott, azért beszél össze ilyeneket, mert előttem csak alfák kapcarongya volt, normális kapcsolata nemigen volt, és szerintük megijesztik az érzelmek, mert először hallott megnyílni férfit, és az agya nem tudja a szex megszokott, érzelemmentes lefolyásával összerakni ezt.

Tényleg létezik ilyen? Ki fog tisztulni a dolog? Le fog csillapodni, és rájön, mennyire helyes volt végre a választása? Hogyan segíthetnék?

2020. dec. 26. 13:28
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg nem volt olyan nedves, mint azt te gondolod. Amikor először van ilyen élményben része egy nőnek, nem feltetlen tudja, hogy mit kell csinálnia, hogyan tudná elutasítani a pasit, mert hiába mondja, hogy nem, nem érti meg. (Amúgy általában olyan nőkkel történik ilyesmi, akiket gyerekkorukban is bántalmaztak vagy molesztáltak)

Te is írtad, hogy könnyezett a szex után, valószínűleg közben is, csak magaddal foglalkoztál és nem vetted észre. Meg azt is írtad, hogy konkrétan érzelmileg megzsaroltad azzal, hogy szereted, és ha nem szeret viszont, akkor nem bírnád tovább (ergo öngyilkos leszel), és 1 órán át piszkáltad, hogy legyen valami..

Egyszer engem is megdugtak úgy, hogy nem akartam, konkrétan véreztem is, de ő úgy élte meg, hogy jó volt maga a szex és nem értette, hogy nekem miért nem volt jó, és ha nem akartam, akkor miért nem mondtam.. hát konkrétan vagy 6x mondtam, de semmi értelme nem volt. Mondjuk én aktus közben kiszaladtam és magamra zártam a wc-t reggelig, aztán soha többet nem találkoztunk csak telefonban beszéltük meg, hogy mi történt. Tudom, ez se a lefjobb reakció volt, de érted, mit csinálnál..

Nyilván most már van ebben is sajnos tapasztalata és ezekután kipenderítene már időben, amikor elkezded az érzelmi zsarolás részt, mielőtt történne bármi is.

2020. dec. 26. 13:56
 12/47 anonim ***** válasza:
94%
De hát te magad írtad, hogy feltűnt, hogy sír, és többször is elutasított...
2020. dec. 26. 14:04
 13/47 anonim ***** válasza:
94%

"Én segíteni szeretnék, ha érzelmi gondjai vannak,"

Tűnj el az életéből, azzal segítesz neki a legtöbbet.

A nedvesedésnek pedig fizikai oka is van. A szervezet védekezése.

Sír, hogy hagyjad békén, és te újra próbálkozol? Te amúgy ugye rendes, jófiúnak képzeled magad, nem?

2020. dec. 26. 14:05
 14/47 anonim ***** válasza:
94%

Ezért nem működik a szánalomszex.

Undorító, gerinctelen módra kuncsorogtál a szexért, megkaptad. Ő isten tudja miért ment bele, de az biztos hogy a büdös életben nem akar tőled semmit. Megkaptad amit akartál, nem? Lépj tovább koma.

Mondjuk nem is értem ezt az együtt alvást, nekem hiába van franciaágyam, ha valakivel nem akarok dugni, az a padlón alszik, egy méterre az ágyamtól, onnan biztos nem tudná magát besírni a bugyimba.

2020. dec. 26. 14:08
 15/47 anonim ***** válasza:
94%
Nagyjábol leirták az elöttem levök a lényeget, de még egy nagyon genya huzásod volt: "A haverjaimnak és a saját barátnőinek is írtam" Vagyis világgá kürtölted ami (szerinted???) a szobában történt. Már csak ezért isjogosan megutált egy életre! Egyébként tényleg kiváncsi lennék, hogy melyik egyetemre jártok ahol ilyen alakoknak van helyük egyáltalán?
2020. dec. 26. 16:47
 16/47 anonim ***** válasza:
95%
Ebben amúgy az a legijesztőbb, hogy te valószínűleg őszintén ártatlannak gondolod magad és nem is érted, hogy mit csináltál rosszul. És aztán csodálkoztok, hogy a "jófiúk" miért nem kellenek a nőknek, gondolom a hozzád hasonló pasik is ugyanilyen fogalmatlanok.
2020. dec. 26. 17:06
 17/47 anonim ***** válasza:
91%

Elolvastam ezt az egészet és nem értem, hogy te ezt miért nem érted, és miért hiszed azt, hogy te jófiú vagy ebben a történetben. Az előttem lévők is szépen leírták a lényeget. A nem az nem, ha sír, akkor meg végképp. Ezek után nem próbálkozunk másodjára és harmadjára is. Igen, megzsaroltad érzelmileg, és igen, belevitted valamibe, amit ő nem akart. Ezek után pedig a haveroknak és az Ő barátnőinek és elmondod mi történt? Ezt mégis hogy gondoltad?

"rájön, mennyire helyes volt végre a választása?" Nem, remélem egyszer majd te jössz rá, hogy mit is tettél valójában, és milyen ember vagy.

2020. dec. 26. 19:12
 18/47 A kérdező kommentje:

Miért vagyok a történetben a jófiú? Ti normálisak vagytok? Mondjuk azért, mert rohadtul szeretem, és most is megpróbálom megfejteni és segíteni rajta és végre stabilitást nyújtani, pedig nagyon megsértett és megalázott. Mindenhol, ahol csak tudok, tanácsot próbálok kérni.

Nem akkor feküdtem le vele, amikor könnyezett, akkor csak úgy elábrándozott, szerintem azért nem akart szexelni is, össze volt zavarodva.

2020. dec. 26. 19:16
 19/47 anonim ***** válasza:
93%

Kihasználtad a családi tragédiát és a sebezhetőségét, hogy bedumáld magad a lakására, ami eleve egy iszonyatosan gerinctelen húzás. Majd érzelmileg zsaroltad, többek között öngyilkossággal aztán rámászátál.

Kevésbé ismert tény 01: A nedvesedés egyszerű biológiai reakció (sőt az orgazmus is), nem jelent beleegyezést, sem azt, hogy kívánja vagy élvezi az ember lánya a szexet.

Tényekkel alátámasztva pl.: [link]

Kevésbé ismert tény 02: A "hagyta" sem jelent beleegyezést. Márcsak azért sem, mert sokan egyszerűen lefagynak attól, ha valaki (pláne egy barátjuknak hitt személy) rájuk mászik. Sokan meg attól tartanak, hogy ha ellenkeznek, akkor még agresszív is lesz.

Amúgy érdekes, hogy 16 válasz alatt senki nem volt képes leírni neked, hogy azért "van úgy előadva, mint megerőszakoltam volna", mert még a romantizált előadásod alapján is erőszak volt.

Végezetül: "és miért mond mást mindenki akit kérdeztem, a saját barátnői is mellettem állnak" Azért mert az ember szereti azt hinni, hogy a barátai nem görények. Kombináljuk ezzel azt, hogy a fentiek tényleg kevésbé ismert tények, az átlag embernek a nemi erőszakról az a (tév)képzete van, hogy egy sikátorban egy ismeretlen fegyvert szorít a nő torkához - és akkor is hörögnek, hogy minekmentoda, mertúgyöltözött - nem pedig hogy a biztonságosnak hitt környezetben, barát, rokon, ismerős (vagy épp hogy férfit is meg lehet erőszakolni).

2020. dec. 26. 19:17
 20/47 anonim ***** válasza:
91%

Te beteg vagy, és egyszerűen undorító, hogy te nem látod, hogy miért.

Az, hogy "szereted" (akit szeretek, azt nem kényszerítem rá semmire és elfogadom a véleményét, így te már nem szeretheted ezt a lányt), nem jelent semmit. Nem jogosít fel semmire és nem teszi semmisé azt, amit tettél.

TE teszed tönkre lelkileg. TE bántottad. MIATTAD érzi magát rosszul. Fogd azt a morzsalékot, ami a gerincedből maradt, te féreg, és takarodj az életéből. Ezzel tudsz neki a legtöbbet segíteni. Azzal, hogy eltűnsz, hogy feldolgozhassa ezt.

Az én tanácsom? Hagyd békén a lányt, aki tudatta veled, hogy érdektelen vagy számára és ennek ellenére belezsaroltad valamibe, amit nem szeretett volna. Ezek után menj el egy terapeutához, mert jelenleg emberileg egy semmi vagy.

2020. dec. 26. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!