Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ezt hová tegyem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt hová tegyem? Miért van úgy előadva, mint megerőszakoltam volna?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen, akibe régóta szerelmes vagyok, de ő barátzónázott még az elején. Sokáig nem mertem nyíltan próbálkozni, de olyanok voltak pl. november vége felé volt a szülinapom, akkor azt kértem, hogy hadd aludjak egyetlen egyszer vele összebújva, semmi szex, semmi csók, semmi tapi, csak alvás. Belement és szerintem akkor megváltozott köztünk valami, én onnantól ezerrel nyomultam rá, ő pedig kétértelmű jeleket adott, szóval úgy gondoltam, csak hódítás kérdése és az enyém lesz.

Karácsonyra nem utazott haza vidékre mert a nagymamája súlyos beteg és a szülei magukhoz vették, otthon ápolják, ő pedig nem akar kockáztatni, hogy hazamegy Pestről ebben a helyzetben.

Kihasználtam a szituációt, és megkértem, hadd menjek át 25-én az albérletébe, töltsünk együtt egy éjszakát legalább, ne legyen magányos.

Este lelkiztünk sokat, elmondtam, mennyire felfal a nőhiány, mennyiszer voltam reménytelenül szerelmes, bevallottam neki, hogy szeretem. Elejtettem még előtte egy olyat, hogy még egy reménytelen szerelem esetén lehet, hogy nem bírnám már tovább. Amikor aludtunk volna el, akkor szexet kezdeményeztem, ami vagy egy óra bugyiban történő simogatás után sikerült, egymás után kétszer is, majd kicsit később, amikor harmadszorra is megpróbáltam, akkor már könnyezett és azt mondta, hogy ne, amit nem értettem, de egy fél óra múlva megpróbáltam újra és akkor hagyta.

Utána elaludtunk, de reggel 6-kor eszelős sírással ébresztett, hogy tűnjek el, erőszakoskodtam, érzelmi zsarolással erőszakoltam rá magam, undorító volt ez az éjszaka, stb.

Én már ott tartottam, hogy lekenek egy pofont, annyira megalázó volt és úgy ordibált, de visszafogtam magam (nem ütök meg nőt) és elmentem ahogy kérte. Azóta is elmebeteg mód írogatta az üzeneteket, hogy hányingere van, undorítja a teste, én tettem ezt vele, stb.

Nem értem az egészet.

A haverjaimnak és a saját barátnőinek is írtam, 1 ember kivételével mindenki arra tippel, hogy szegényke összezavarodott, azért beszél össze ilyeneket, mert előttem csak alfák kapcarongya volt, normális kapcsolata nemigen volt, és szerintük megijesztik az érzelmek, mert először hallott megnyílni férfit, és az agya nem tudja a szex megszokott, érzelemmentes lefolyásával összerakni ezt.

Tényleg létezik ilyen? Ki fog tisztulni a dolog? Le fog csillapodni, és rájön, mennyire helyes volt végre a választása? Hogyan segíthetnék?

2020. dec. 26. 13:28
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
89%

Aki nekem olyannal jön bárkivel kapcsolatban, hogy "alfák kapcarongya", az instant ban.

"Elejtettem még előtte egy olyat, hogy még egy reménytelen szerelem esetén lehet, hogy nem bírnám már tovább."

Gyengék siráma.

Nem őúgy néz ki, hogy bármit is akar tőled.

És miért is lenne helyes a választása?

"töltsünk együtt egy éjszakát legalább, ne legyen magányos."

na persze. Inkább csak dugni akartál.

2020. dec. 26. 13:33
 2/47 anonim ***** válasza:
96%

Istenem, miért kell eleve ilyen szánalmasan koslatni valaki után? Már a szülinapos dolognál forgattam a szememet. Ennyire nincs tartásod?

A lány ott vétett hibát, hogy egy percet is foglalkozott veled, te pedig szépen ki is használtad.

3/47 anonim ***** válasza:
96%

Hát a leírásod alapján te sem vagy egy főnyeremény, úgy őszintén. Eleve milyen szánalmas már szülinapodra kikönyörögni egy összebújós alvást. Másrészt meg valóban érzelmileg zsaroltad ("elmondtam, mennyire felfal a nőhiány, mennyiszer voltam reménytelenül szerelmes, bevallottam neki, hogy szeretem. Elejtettem még előtte egy olyat, hogy még egy reménytelen szerelem esetén lehet, hogy nem bírnám már tovább"), és a leírás után valóban erőszakoskodtál vele ("már könnyezett és azt mondta, hogy ne, amit nem értettem, de egy fél óra múlva megpróbáltam újra és akkor hagyta"), plusz, ami igazán megmutatja, milyen ember vagy, az ez a rész: "Én már ott tartottam, hogy lekenek egy pofont, annyira megalázó volt"

Szerintem amúgy abban reménykedett, hátha normális férfit sikerül kifognia, de ehhez képest csak te jutottál neki, amire fájdalmas lecke árán jött rá.

4/47 anonim ***** válasza:
94%
Fú, de utálom a kérdezőhöz hasonló alakokat. Ezért van az, hogy már nem is foglalkozok magányos emberekkel és nem engedek az érzelmi kérleléseknek, mert aztán én leszek a rohadék, amiért nem húzom ki a gödörből. Szánalmas.
2020. dec. 26. 13:34
 5/47 anonim ***** válasza:
94%

Megérdemelnéd, hogy a jövőben soha egyetlen nő rád se nézzen és elkerüljön jó messzire. Csak ennyit tudok hozzáfűzni.

27F

2020. dec. 26. 13:35
 6/47 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszem neki, miért feküdt le velem? Olyan nincs, hogy szavakkal ráerőszakolom és ettől benedvesedik és lefekszik velem, milyen nő tenne ilyet?

Érveket hozzatok, miért vagyok én a szemét, és miért mond mást mindenki akit kérdeztem, a saját barátnői is mellettem állnak (1 kivételével).

2020. dec. 26. 13:39
 7/47 A kérdező kommentje:
Én segíteni szeretnék, ha érzelmi gondjai vannak, szerintem nem egészséges, ha most ezt a helyzetet így értelmezi, ahogy, hiszen én végre egy olyan ember vagyok aki szereti és nem csak szexet akart.
2020. dec. 26. 13:40
 8/47 anonim ***** válasza:
94%

Bocs de borzasztóan szánalmas vagy. Kuncsorogsz ingyen együttalvásért majd szexért is, lemész full szánalomtengerbe. A csaj kb megsajnált, aztán rájött, hogy nem is akart lefeküdni veled, de kb bekuncsorogtad magad.

Én is marhára haragudnék, bár lehet inkább magamra, hogy ilyen ostoba voltam, hogy ilyet engedtem.

Azzal tudsz segíteni, ha lekopsz és soha többet nem keresed. Te pedig kezdj magaddal valamit, mert ezzel az önsajnáltatós stílusoddal sose fogsz egyről a kettőre jutni.

2020. dec. 26. 13:42
 9/47 anonim ***** válasza:
96%

Talán mert lelkileg belezsaroltad és undorító mód rámásztál? Eleve milyen idióta könyörög ki összebújást egy olyan lánytól, aki nem érdeklődik iránta? Már itt elrontottad. Miért nem tudtad elfogadni, hogy nem érdeklődik irántad és továbblépsz? Erre válaszolj.

Jelenleg, az érzelmi gondjainak te vagy az okozója és a legnagyobb segítség az lenne, ha soha többet hozzá se szólnál. Ha szeretted volna, akkor elfogadod a véleményét és nem erőlteted rá magad, mint valami szánalmas féreg.

2020. dec. 26. 13:43
 10/47 anonim ***** válasza:
93%

De, te csak szexet akartál, az se érdekelt, hogy ő nem akarja, sír, amikor közeledsz. Szerinted???

Addig zsaroltad, még az öngyilkosságra is célozgattál, amíg engedett a zsarolásnak.

Ezt hívják szánalom szexnek, mikor a nő nem vonzódik hozzád, de a rinya hatására hagyja a testét használni.

Most meg lesel mint a nyúl, hogy miért nem élvezte, hogy használtad egy kis önkielégítésre, miközben az se zavart, hogy már sír?

Idióta balphasz.

Tedd el emlékbe, azon a környéken többé nem jutsz nőhöz.

Amúgy jó kérdés: ha most fogja magát és elmegy nőgyógyászhoz, vajon fog találni horzsolásokat?

2020. dec. 26. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!