Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolta az exét?
2 hónapja járunk egy fiúval. Most merte elmondani, hogy a barátnője azt állítja, hogy megerőszakolta ittasan. Azt ő is elismeri, hogy ivott elég sokat, de azt állítja, hogy az nem erőszak volt.
Most erre mit mondjak? A nő most csak bosszúból mondja? De hát talált valaki mást, miért mondaná? Ha ivott tényleg (amit ő is elismer) akkor ki tudja, hogy mit tett, nem? Ti mit tennétek? Én attól rettegek, hogy egyszer velem is megteszi. (Az első együttlétem egy férfivel erőszakkal történet, nem bírnám elviselni még egyszer)
Ha már részegre issza magát, eleve nem jó pont.
Egyszer nézd meg, hogy ittasan agresszív lesz-e vagy sem.
Milyen körülmények között szakítottak? Szakításuk előtt is mondta már valakinek? Ha sokat ivott, akkor eleve nem tudta mit tesz.
Én az egész személyiségét. Hajlamos indulatosan cselekedni, beszélni?
"Vonzol egy típust."
Na ez is benne lehet a pakliba. De inkább téged vonz egy típus.
"Ha sokat ivott, akkor eleve nem tudta mit tesz."
Aki ittasan okoz közúti balesetet, az sem kap büntit, mert nem tudja, mit tett?
Ad1: Az olyan irgalmatlan nagy marhaságokat, mint hogy "aki részegre itta magát valaha, az már csak egy állat", meg "részegen azt se tudja mit csinál"...stb kifejezetten ajánlatos lenne kiverni a kicsi fejekből. Vagy esetleg néha kimenni a fényre. Hasznos.
Ad2: A párod elmondott neked vmit, megbízik benned. Tett bármi olyat veled, előtted, ami miatt meg kéne inognia a bizalmadnak? Láttál tőle bármi olyan viselkedést, jellemvonást, amiről feltételeznéd, hogy képes lenne ilyenre? Ha nem, akkor mi a búbánatért nem bízol benne? Mert ő a bizalmába fogadott? Nonszensz.
Ha meg nem bízol benne, akkor minek vagy vele együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!