Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza lehet szerezni az exet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet szerezni az exet ha már mással randizgat?

Figyelt kérdés
Volt már olyana ki visszaszerezte?
2016. jan. 21. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem akkor akartad még mikor nem randizgatott?
2016. jan. 21. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
exet? minek? nem véletlenül EX
2016. jan. 21. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Ilyen alapon nem véletlenül jött velem ösze egyszer, illetve akkor akármelyik lányal minek jöjjek össze, nem véletlenül nem jöttem még egyikkel se össze, vagy nem véletlenül nem járok vele, tehát senkivel nincs értelme ilyen "nemv életlenül" alapon összejönni, ezeket a hsz-eket mellőzük, főleg azért is, mert ez nem a kérdésre a válasz!

Első: Akkor is vissza akartam, csak ő nem nagyon, mert nagyon haragszik.

2016. jan. 21. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok csak akkor lehetne,ha ő is akarná.Írtad,hogy mással randizik te már múlt vagy számára,szóval jobb lesz ha inkább belenyugszol.Az,hogy egyszer valamiért összejött veled,volt szerelem stb már csak emlék,mert valamiért még is szakítás lett a vége.
2016. jan. 21. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért akarsz olyat, aki már nem szeret téged?
2016. jan. 21. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
egy folyamatra gondoltam. igen volt a kezdete, amikor úgy alakult a sorsotok, hogy együtt legyetek. volt egy olyan, ami remélhetőleg kellemes volt, és boldogságban telt, aztán kezdődtek a a gondok, vagy kihűlhet a kapcsolat, és szét mentetek. erre írom, hogy nem véletlen. ha valakiknél nem jön el a a harmadik fázis, akkor azok boldogan élne kmíg meg nem halnak. de ha már vége, akkor nem véletlenül ex.
2016. jan. 21. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, nincs értelme, a szennyest sem veszem vissza fürdés után
2016. jan. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!