Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő lehet számomra a nagy Ő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő lehet számomra a nagy Ő? Vissza tudnám szerezni?

Figyelt kérdés

A volt párommal még áprilisban ismerkedtem meg, júniusban pedig kiderült, hogy mindketten kedveljük a másikat. Az én érzéseim azonban elég vegyesek voltak vele kapcsolatban, az első találkozás pedig inkább negatív irányba dőltek. Egyszerűen hónapokig képtelen voltam dűlőre jutni vele kapcsolatban. Egyszerre taszított, és vonzott hihetetlenül. Én kifejezetten szeretek egyedül lenni, mégis sokszor e helyett vele beszéltem, bármennyire igényeltem a magányt.

Aztán végül megbizonyosodtam az érzéseimben iránta, és járni kezdtünk.

Furcsán hangozhat, de volt egy álmom, amiben az igazival voltam. Mikor felébredtem tudtam, ilyen intenzív szeretetet senki iránt nem fogok érezni. De mint kiderült éreztem. Pontosan olyan intenzív szeretetet, mint álmomban. Hihetetlenül biztonságban éreztem magam vele.

Hasonló dolgokat éltünk meg, sajnos a problémáink is hasonlóak voltak valamilyen szempontból.

Sajnos ez illetve állítólag az, hogy elhalványodtak az érzései vetett véget a kapcsolatunknak.

Én azóta átgondoltam a dolgokat, változtam. Jelenleg barátok vagyunk, én azonban vissza szeretném szerezni. Mit gondoltok?

2016. jan. 1. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

"Hihetetlenül biztonságban éreztem magam vele"

bla bla bla

2016. jan. 1. 23:14
 2/2 Kisboltos ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Nem tudom, hogy hogyan, de beégetni magad, még mindig sokkal jobb, mint meg sem próbálni, és utólag, évek elmúltával bánkódni.
2016. jan. 1. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!