Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
HAHAHAHAHA, jót nevettem, köszi! Ez közel sincs így. A mai világban már egyik nem sem igazán romantikus.
2/6 anonim válasza:
Ha a párom romantikusabb, mint én, akkor ő nem férfi, vagy én nem vagyok nő?
3/6 anonim válasza:
A barátommal mindketten kifejezetten romantikus alkatok vagyunk, de ismerek számtalan nőt, aki nem az, ahogyan férfit is, aki viszont nem az.
A lehetséges oknak az alábbit tudom elképzelni:
A világháborúk után a férfiakba jobban beleivódott, hogy nekik erősnek és megtörhetetlennek kell lenniük, ezért az érzelmeiket is limitáltabban mutatják ki, mint a nők. (Szerencsére ez kezd megszűnni, és egyre elterjedtebb az a gondolat, hogy nem baj, ha egy férfi érzelmes, sőt.) Ha visszamész a XIX. századi, a kor férfijai sokkal romantikusabbak, de legalábbis nyíltabbak voltak az érzelmeikkel kapcsolatban.
Nem vagyok a téma szakértője, egyáltalán nem biztos, hogy a fentinek bármilyen igazságtartalma van.
25/L
4/6 anonim válasza:
#3: Van igazad. A háború után útnak indult egyfajta "macsókultúra", majd a fogyasztói világ előretörésével a materialista világnézet is erőre kapott, ami kiűzte a férfiakból (is) a romantikát. Legalábbis kifelé már "ciki" lett mutatni. (Persze nem az.)
5/6 anonim válasza:
inkább úgy fogalmaznék, hogy több a romantikus nő, mint férfi, de az erős túlzás, hogy a nők úgy összességében romantikusan mint a férfiak
6/6 anonim válasza:
Azért, mert a nők többségében érzelmesebbek, mint a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!