Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exével romantikusabb volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exével romantikusabb volt, mint velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátomat elég sok trauma érte exek terén.

Az első barátnőjével(4 éves kapcsolat) azért mentek szét, mert a lány "bekattant"(szegény lányt rengeteg trauma érte, 14 évesen a barátom dolgozni járt, hogy segítsen eltartani a lányt, stb).

A második barátnőjével(2 éves kapcsolat) azért mentek szét, mert a lány 2x is megcsalta(lefeküdt más fiúval).

Na, a problémám ez a második ex, legyen 'C'.

C-vel minden hónapfordulót ünnepeltek, külön ment kivágni egy fenyőfát, és azt elvitte neki, hogy együtt díszítsék fel, imádta, napi 3-4x szexeltek,minden romantika, stb.

Miután megcsalta a lány, még összejött voolna vele másodjára is, csak közben jöttemén, és engem választott.

Mai napig kint van az exétől kapott(Téged szeretlek) szív felakasztva a szekrényére, megtartotta az exe szerelmeslevelét, és a tőle kapott bögre is jelen van.

Múltkor az exe éjfélkor felhívta, hogy találkozzanak.

A barátom tuti, hogy szerelmes belém(tudom, ezek után fura, de megannyi dolgot eltudnék mondani, csak nem akarok senkit untatni), csak rosszul esik, hogy velem ilyen téren nem romantikus. Azt mondta, bárcsak régebben ismertem volna meg, és olyan, mintha ki lenne égve. Kapok virágot, meg rengeteg helyre elvisz, de én mégis többször lepem meg őt...mindig az exhez hasonlítom magamat.

2016. ápr. 12. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nálunk hasonló a helyzet, csak rosszabb hogy ők még tartják is a kapcsolatot... Én már belefáradtam abba hogy az ex is jelen van az életünkben (és nem csak tárgyi szinten mint nálatok) úgy hogy valószínűleg szakítani fogok vele :(
2016. ápr. 12. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nem tudsz mit kezdeni sajnos.

Párom is ilyen, mi barátok voltunk, mielőtt összejöttünk. Tisztában vagyok vele, hogy exe kedvéért simán megtette, hogy hétvégén este átgyalogolt a szomszéd városba pl, hogy egy szál virágot vegyen neki. Meg romantikus vacsora, mindenféle, szóval tényleg nagyon sok mindent megtett neki.

Nekem ezek nem járnak. Néha azt érzem, nulla romantika van benne, mert még az is nehézséget okoz, hogy mondjuk egy karácsonyra, születésnapra mit vegyen (arra hivatkozik, hogy a sok rossz élmény miatt utálja az ünnepeket), az évfordulót nem számolja, mert az mindig a pofáraeséseire emlékezteti, virágot is egyszer kaptam, mikor kifejezetten kértem, de azt is olyan kommenttel, hogy ne szokjam meg, most jó sokáig úgyse lesz több. Mert az meg a veszekedésekre emlékezteti.

Ez tulajdonképpen amolyan önvédelmi mechanizmus. Nem mondom, hogy normális, mert nem az, de attól, hogy nem jó (és esetleg ezt ő is tudja), nem feltétlenül tud vagy akar változtatni rajta. Jelezheted felé, hogy szeretnéd, ha kicsit romantikusabb lenne, de nem biztos, hogy lesz eredménye.

Neked kell tudni, hogy így is el tudod-e fogadni, így is szereted-e. Az exhez pedig semmiképp se hasonlítsd magad. Reakcióktól függetlenül nem véletlen az, hogy veled van, és nem vele. :)

2016. ápr. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!