Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha életed szerelme kérné ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életed szerelme kérné ezt tőled! Megtennéd?

Figyelt kérdés

Ha talalkoznal eleted egyetlen tokeletes szerelmevel akinek a kozeleben ugy erzed a mennyben vagy! Akinel szamodra nincs tokeletesebb szepseg kivul es belul, es a legszerethetobb ember akit valaha szerettel!

Azt mondana neked, hogy osszejon veled es hajlando tarsad lenni egy eleten at, de legyel annyira jo ember amennyire tudsz az lenni!

Hagyj fel minden karos szenvedelyeddel az onpusztitasal es legyel mertektarto mindenben. Legyel becsuletes es ne cselekedj rosszat masokkal. Ne csapj be senkit es legyel oszinte tisztaszivu minden helyzetben. Ne legyel onzo es masok szuksegleteit is tartsd szemelott. Élj tiszta szívvel!

2020. dec. 19. 14:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez milyen irtó hülye kérdés? Kérdező, te szívtál vmit?
2021. szept. 8. 18:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes ember nincs és aki nem jó ember az nem lesz az parancsra sem. Aki az, annak meg nem kell változni.

Én nem tartom magam rossz embernek, de tökéletes nyilván nem vagyok és nem is tudok az lenni illetve nem is akarok mindentől mentes lenni. Én vállalom és hiába a vak szerelem, ha le kell mondanom önmagamról, akkor nem éri meg.

Van amiben alakulunk egymáshoz, de az ilyen szintű elvárás nem a szerelemről szól.

2021. szept. 8. 19:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Zavarbagyüttem...
2021. szept. 8. 20:16
 24/29 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a Kérdező valami vallási őrült lehet, elnézést.
2021. szept. 8. 20:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Sok kompromisszumot nem kell kötnöm mert 90% ban így élek.
2021. szept. 9. 07:50
 26/29 Kései Sirató ***** válasza:

HA eddig bűnöző voltál, akkor inkább örülj, hogy jó útra térít, legalább így biztosan nem kerülsz börtönbe.

Itt írják, hogy el kell fogadni a másokat, ahogyan van, egy bűnöző esetében épphogy nem, jó ez, hogy segít neked normális emberré, jobb emberré válni.

Hogy el tudod-e fogadni ., az a kérdés.

Ha valamilyen bűnbandából ki kell lépned, akkor a többiek nem fogják ezt megtorolni, hogy elhagyod őket?

2021. szept. 9. 09:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem, mert ő sem az. Egy tiszta szívű ember nem utasít változásra, hanem olyan embert választ, akit úgy tud szeretni, ahogy van. Egyébként a felsoroltak igazak rám, kivéve, hogy dohányzom. Arról meg majd akkor szokom le, ha én úgy döntök.
2021. szept. 9. 14:52
 28/29 anonim ***** válasza:

3-as egy troger vagy egy narcisztikus, szociopata es lehetne sorolni nem fog megvaltozni senki kedvéért.

Ha nem onmaguk miatt akarnak valtozni az csak latszat valtozas lesz, egy hazugsag amit veled probal majd elhitetni. En nem hiszek az ilyen kapcsolatokban es nyilvan nem is jon ossze olyan emberrel az ember aki becsapja a masikat es stb.

Nem tudom ki vett le a labadrol ennyire de ha te valtoztatni akarsz valakit csak mert neked a kulso klaffol de viselkedesre troger az illeto akkor annak a kapcsolatnak semmi ertelme csak mert neked amugy tetszene de nem tetszik ez nem tetszik az. Ha mar de van a mondatban akkor felejtos az egesz.

2021. szept. 9. 15:04
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Amugy aki igy kezdi azzal is problemak vannak. Ha a masiknal olyan tulajdonsagok vannak ami nem tetszik az egyertelmu nem.
2021. szept. 9. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!