Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha életed szerelme kérné ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életed szerelme kérné ezt tőled! Megtennéd?

Figyelt kérdés

Ha talalkoznal eleted egyetlen tokeletes szerelmevel akinek a kozeleben ugy erzed a mennyben vagy! Akinel szamodra nincs tokeletesebb szepseg kivul es belul, es a legszerethetobb ember akit valaha szerettel!

Azt mondana neked, hogy osszejon veled es hajlando tarsad lenni egy eleten at, de legyel annyira jo ember amennyire tudsz az lenni!

Hagyj fel minden karos szenvedelyeddel az onpusztitasal es legyel mertektarto mindenben. Legyel becsuletes es ne cselekedj rosszat masokkal. Ne csapj be senkit es legyel oszinte tisztaszivu minden helyzetben. Ne legyel onzo es masok szuksegleteit is tartsd szemelott. Élj tiszta szívvel!

2020. dec. 19. 14:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen kapcsolatnak nincs jövője.

Az már régen rossz, ha az egyik vagy mindkét félnek változni kell a kapcsolat miatt.

Elfogadom ahogy megszerettem, nem formálom semennyire.

2020. dec. 19. 14:49
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

Simán elfogadom, mert alapból is ilyen vagyok. 🤷

20F

2020. dec. 19. 14:53
 3/29 A kérdező kommentje:
Miert rossz ha valtozni kell egy kapcsolatert? Talan a rossz szokasainktol szabadulni nem jo dolog? Foleg ha ezzel boldogga tehetjuk szeretteink eletet?
2020. dec. 19. 14:53
 4/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehetsz csak 100%-ban jó..

A szerencsejáték mennyire káros?

2020. dec. 19. 14:56
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Én kajafüggő vagyok és ki szoktam figurázni a köcsög embereket. A kedvéért lehet, hogy tudnék változni.
2020. dec. 19. 14:59
 6/29 anonim ***** válasza:
85%
Ezek feltételek? Én eddig azt hittem hogy ez mind alap.
2020. dec. 19. 15:08
 7/29 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen vagyok...na jó...a fegyver, videójáték és a kóla, az jöhet azért?
2020. dec. 19. 15:09
 8/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Elég határozott elképzelésekkel rendelkezem arról, hogy mit szeretnék az életemben, és azt hogyan szeretném. Ebbe nem fér bele az, hogy valaki miatt megváltozzam. Mástól sem várom el, hogy hozzám alkalmazkodjon abban. Ha az életem során, a tapasztalatoktól vezérelve változom - az más. Ha valaki ezt csettintésre elvárja vagy határidővel, az csak hazugság.
2020. dec. 19. 15:22
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezekre a dolgokra meg kell belülről érni! Ha valaki még nem jutott el idáig, akkor hiába dönti el, akkor is vissza fog esni arra a szintre, ahol valójában van.
2020. dec. 19. 15:23
 10/29 anonim ***** válasza:
78%
Teljes mértékben ilyen vagyok, egyedül a chips-ről és a sütiről kéne leállnom, de nagyon sokat edzem, és vékony vagyok, szóval egyáltalán nem látszik rajtam.
2020. dec. 19. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!