Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha életed szerelme kérné ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha életed szerelme kérné ezt tőled! Megtennéd?

Figyelt kérdés

Ha talalkoznal eleted egyetlen tokeletes szerelmevel akinek a kozeleben ugy erzed a mennyben vagy! Akinel szamodra nincs tokeletesebb szepseg kivul es belul, es a legszerethetobb ember akit valaha szerettel!

Azt mondana neked, hogy osszejon veled es hajlando tarsad lenni egy eleten at, de legyel annyira jo ember amennyire tudsz az lenni!

Hagyj fel minden karos szenvedelyeddel az onpusztitasal es legyel mertektarto mindenben. Legyel becsuletes es ne cselekedj rosszat masokkal. Ne csapj be senkit es legyel oszinte tisztaszivu minden helyzetben. Ne legyel onzo es masok szuksegleteit is tartsd szemelott. Élj tiszta szívvel!

2020. dec. 19. 14:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, nem lehet midnig mindenki, minden percben jó és tiszta szívű. Akár csak gondolati szinten. Én nagyjából megfelelek a leírtaknak: fogyatékkal élő embereket segítő szervezeteknél önkénteskedem, gyermekalapítványoknak és állatmenhelyeknek adományozok, a nem bunkó módon kéregető hajléktalannak még aprót is adok. De a villamoson reggel torka szakadtából üvöltő gyereket azért megráznám néha. Szerintem senki sem tisztán jó.
2020. dec. 19. 15:35
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

ez azt jelentené, hogy bár ő tökéletes számomra, én nem vagyok az neki.

illetve a szabad akaratom hadd maradjon meg, hadd legyek olyan ember, amilyen én akarok lenni....

2020. dec. 19. 15:43
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ilyen embert találsz, alapból elkezdesz törekedni erre magadtól. Nem tudom elképzelni azt a szituációt, ahol két olyan ember kerül egymás mellé, hogy az egyik kéri a másikat, hogy ugyan legyél már jó ember vagy próbálj erre törekedni. Egy ember ilyen értékrenddel nem valószínű, hogy összeakad egy olyan emberrel, akit kérni kell erre.
2020. dec. 19. 15:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Saját magamért megteszem ezeket, de senki kedvéért nem változok meg, főleg nem parancsra.
2020. dec. 19. 15:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ne legyel onzo es masok szuksegleteit is tartsd szemelott."

Erről engem pszichológus szoktatott le, mert mindenkinek mindent megcsináltam, én meg belerokkantam.

2020. dec. 19. 16:29
 16/29 A kérdező kommentje:

Miert olyan nehez megtenni?

Es ha megker ra az miert olyan teher? Nem szeretnetek jobba tenni sajat magatok eletet?

2020. dec. 19. 16:51
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked meg miért olyan nehéz felfogni?

Te is ember vagy, ezért biztos, hogy vannak rossz szokásaid, rossz tulajdonságaid, biztosan nem vagy tökéletes. Na már most, ezek miért vannak? Miért olyan nehéz ennél jobbnak lenned?

2020. dec. 19. 17:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem akarod jobbá tenni a saját magad életét?
2020. dec. 19. 18:00
 19/29 anonim ***** válasza:
Nincs válasz kérdező?
2020. dec. 20. 15:16
 20/29 FoxtrotLidérc ***** válasza:
És mit kapok ÉN ezért a naaaaahhhaaagy "jobb emberré válásért" cserébe? A jó alak, szépséges nő, önmagában semmit nem ér. Lehet "nagyon szép a lelke is", ha nem tervezhető, ha elcsábul mert "nem élt még eleget", mindenáron gyereket akar - úgy, hogy gyereket k-vára nem akarok, nem veszi figyelembe az igényeimet (a jó ízlés, ésszerűség határain belül). Alapból, ha nem lehetek "kicsit szabálytalanabb", nem ihatok meg időnként egy-egy korsó sört, nem szívhatok el időnként egy-egy szivart vagy egy tömet pipát, nem káromkodhatok amikor adekvát, egyszóval MINDEN emberit meg kell tagadjak magamtól, akkor nem érdekel a dolog.
2021. szept. 8. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!