Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harcoljak a barátomért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak a barátomért?

Figyelt kérdés

A párommal voltak gondjaink a másfél éves kapcsolatunk alatt, sokat hibáztam (hisztik, indulatos beszólások) és ő besokallt, azt mondta jobb lesz nekünk külön. Viszont halál szerelmesek vagyunk egymásba, totál padlón van 1 hete ő is. 1 hétig nem kerestem, hagytam neki időt lenyugodni, ma pedig elmentem hozzá, azt mondta könnyes szemmel, hogy nem szeret, nem akar már engem. Úgy gondolta ezekkel a szavakkal távolabb tud taszítani magától és könnyebb lesz a tovább lépés. Nem könyörögtem, nem hisztiztem, csak elmondtam neki, hogy még mindig szeretem és hajlandó vagyok változtatni érte, de ő nem hisz ebben, fél. Miután elmentem sírt, írtam neki, hogy köszönöm, hogy boldoggá tett és szeretném, hogy legyen egy nő, aki nálam sokkal boldogabbá tudja tenni. Búcsúzóul annyit írtam, hogy szeretem. Válaszolt, hogy ő is nagyon szeret, de még mindig fél az újrakezdéstől, hogy nem menne és össze van zavarodva, fogalma sincs mit akar. Egész nap ezen a találkozáson gondolkozott és nem tud tovább lépni rajtam. Hagyok időt neki gondolkozni.

Szerintetek érdemes küzdenem érte? Ha azt mondja újra, hogy nem, akkor felejtsem el? Nem akarom az őrületbe kergetni és erőltetni, ha ő tényleg nem szeretné már újrakezdeni, hiába szeretjük egymást.

2020. dec. 13. 23:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Ezt már jól elcseszted, hagyd a p.ba, hagyd menni, és legyél kicsit szingli. Szedd magad össze, és keress olyat, aki mellett te se csak a hisztis pichát tudod hozni.
2020. dec. 14. 07:26
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan olyan vagy, mint az undorító, manipulatív exem, csak nőben. Szinte ugyanezeket a szavakat is használta. Hagyd békén azt a srácot, el akar szakadni, akar egy egészséges kapcsoaltot, de nem fog menni, ha nyomod a nyálas és szívszorító szövegedet. Akadj le róla, ha kicsit is szereted és nem akarsz neki rosszat. Káros vagy.
2020. dec. 14. 07:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, hány éves vagy úgy mégis? 15-16 évesektől még elmegy ez a szint, de egy felnőtt embernek lehetne több esze is.

Nem, nem fogtok egymás mellett megváltozni. Igen, neki van igaza, hagynotok kellene egymást, hogy ne raboljátok egymás idejét. Nem, a "szerelem" maga nem indok a kaocsolatra, nem győz le mindent, ez nem egy Disney mese.

Hagyd békén, ha ő keres, tiltsd le, adj neki és magadnak is esélyt arra, hogy értelmes ember legyen belőletek idővel. Fejlődj, hagyd a kaocsolatokat addig a francba, éy ha már nem egy hisztis fruska szintjén állsz, akkor kezdj újra ilyesmibe.

2020. dec. 14. 08:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Hogyan akarsz "harcolni" érte? Milyen konkrét lépéseket akarsz tenni?

Ez a "harcolok érte" csak egy semmitmondó nyelvi sallang. Nincs mögötte valós tartalom. Az nem harcolás, hogy zaklatod és bömbikézel neki, meg százszor elmondod hogy SZEJETLEEEEEEEEEK.

Hagyd továbblépni. Az alaptermészeted nem tudod egyik napról a másikra megváltoztatni.

2020. dec. 14. 10:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Meg tudok változni, de ő sosem szólt a hibáimért, mert szeret mindenhogyan. És a hisztik sok esetben az ő viselkedésén alapultak.

A harcolást úgy értem, hogy kedveskedek neki, elmegyünk randizni, mint amikor egy friss kapcsolatba kezdünk. Ő vetette fel egyébként ezt a lehetőséget, csak én nem tartottam jó ötletnek, mert ha velem akar lenni velem lesz, ha nem minek erőlködjünk?

Nem zaklatom, azért mentem el hozzá, hogy a cuccait visszaadjam és megbeszéljük a dolgokat, amit eddig nem tettünk. Azt mondta akkor, hogy zárjuk le, én le is zártam, azóta ő irkál, hogy még mindig nem tudja mit akar, csak rám tud gondolni. Ő mondja el napi többször is, hogy szeret, én nem erőltetem. A közös képeket még mindig nem törölte, a családjának és a barátainak sem mondta el, hogy nem vagyunk már együtt, ezért nem értem. Ha le akarja zárni, miért nem teszi meg?

2020. dec. 14. 11:32
 16/19 A kérdező kommentje:
#12 Szinte tökéletes kapcsolatunk volt. A hisztik nyilván nem mindennaposak voltak, olyan hetente, kéthetente egy. Szerintem ez nem manipulatívság, hanem egy kapcsolat szép, méltó lezárása.
2020. dec. 14. 11:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Friss dolog, persze, hogy nem tud másra gondolni.

Hány évesek vagytok? Nem fog változni kettőtök közt, mert ti mindig ezt fogjátok kiozni a másikból. Keress mást.

2020. dec. 14. 12:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Velem amikor szakított az exem kb ugyan ez volt . :D Bár én nem hisztiztem . Kettő hétig szenvedtem , könyörögtem . Aztán feladtam . Végül rá 2 héttel összefutottam véletlenül az anyujával és mondta , hogy teljesen kikészült a fia hiányzom neki blabla és kórházba is került miatta . Jobbulást üzentem neki és egy őszinte mosollyal elköszöntem anyujától! Azóta én boldog kapcsolatban élek ( köszönöm Istenem !!) ő viszont nem találja meg azt akit keres. Én sokmindent elnéztem neki, olyan dolgokat amiket más nő nem nagyon fog .:D De azért drukkolok neki , mindenki megérdemli a boldogságot ! :)

Szóval szedd össze magad és engedd el ! Majd megbánja de addigra Te már túl leszel !

2020. dec. 15. 15:19
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 Hasonló történt. Ma összefutottak a szüleink, az ő anyukája azt mondta, hogy totál ki van borulva, állandóan sír és a tőlem kapott ajándékokat nézegeti. Ettől függetlenül még mindig nem keresett. És én sem.
2020. dec. 18. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!