Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen odavagyok a barátomért és ki is mutatom, nem kéne visszafogottabbnak lennem?
Nemrég jöttünk össze a barátommal és ő az első fiú aki kívül-belül is tökéletes a számomra.
Ráadásul az első is aki tényleg úgy kezel mint egy hercegnőt, gyönyörűszépeket mond, csodásan viselkedik velem és tényleg egy főnyeremény.
Nála érzem először ezt és nagyon boldog vagyok, ennek gyakran hangot is adok.
Jó tudom lehet hülyén hangzik hogy ez a kérdésem, de egy fiú szemében hogy tűnik fel ha a barátnője folyton mindenért bókol és látszik hogy odavan érte?
Természetesen ő is értem, nem arról van szó hogy egyoldalú a dolog.
Csakk érdezem. De lehet hülye vagyok :D
Miért lenne baj? Utálom mikor azt mondják, "kicsit taktikázz, nehogy természetesnek vegye, hogy te mindig ott vagy"
De. Ha van egy párom, vegye csak természetesnek, hiszen tényleg ott van. És szereted. És mutasd is ki, mert nincs annál jobb érzés, mikor az ember szeretve van :)
Egyszer kicsúszott egy "szeretlek" sokkal előbb és ráadásul konzervatívabb típus vagyok, azt szeretem ha a fiú mondja ki először de kijött a számon egy boldog percben.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!