Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 évesen élek halok a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen élek halok a baratomért, mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés
2honapja vagyunk egyutt. teljesen ugyerzem hogy vele akarom le elni az eletem... kethonapja felhotlen az egesz soha nem veszekszunk, es olyan jo. mar bemutatott a szuleinek is, hetvegeken nala vagyok... letezik hogy ennyi idosen megtalaltam az igazit?:o
2012. szept. 21. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tini szerelem. Nem adnék túl sok esélyt neki. (Bár létezett ilyen)
2012. szept. 21. 09:27
 2/14 anonim ***** válasza:
elmúlik, és felnőssz majd..:D
2012. szept. 21. 09:30
 3/14 anonim ***** válasza:
én nem éreztem ilyet, mert 15 évesen még az iskolával voltam elfoglalva. 20L
2012. szept. 21. 09:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Az ismeretségi körömben van olyan, aki 14 éves kora óta van együtt a barátjával, úgyhogy bármi lehetséges. :)
2012. szept. 21. 09:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Tinik vagytok, és lángol az élet. Azért a tanulással is foglalkozz ám!...

Nem lehetetlen hogy együtt maradjatok, 14 évesen jött össze baráti körömben egy pár, most 23 évesek, és csendes,boldog házasok 1 éves gyerekkel :)

2012. szept. 21. 09:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:) nem hanyagolom a sulit... 3-4 tanulo vagyok, nekem ez jo, jobb ugysem tudnek lenni. :) anyukam pedig nem is engedne hogy hanyagoljam..:D
2012. szept. 21. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Csak ne ragadj rá, ne éreztesd vele annyira...

Egyébként én is 23 vagyok (vagyis 3 hét múlva leszek 24), és 14 éves korom óta vagyunk együtt a párommal, nekünk is van egy közös kicsink (ő 3 éves lesz.)

2012. szept. 21. 09:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél máshogy működik. Én is pont 15 éves voltam, 2-3 hónapig klappolt minden, pont ugyanígy ezek voltak amiket leírtál, mindenki imádott minket, meg mondták, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, én nagyon oda voltam érte, vele akartam leélni az életem.. ő is oda volt értem csak épp olyan természetű volt, hogy közben szeretett más lányokat is közelebbről megvizsgálni.. 1,5 évig voltunk együtt, de aztán vége lett, viszont a mai napig minden nap beszélünk szinte, ritka ha nem, és amióta én nem vagyok neki egy normális kapcsolata nem volt, mert olyat akar, mint én voltam, de nekem már van barátom és túl tettem magam rajta. :)
2012. szept. 21. 09:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Gratulalok!:)
2012. szept. 21. 09:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Hat ilyen a tiniszerelem. Ha 1-2 ev mulva is ezt mondod, akkor csak gratulalni tudok.
2012. szept. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!