Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes-e tovabb harcolnom a baratomert?
A baratom 3 es fel ev utan hirtelen szakitott velem. Egyutt elunk kulfoldon es otthon hagytam annak idejen az egesz addigi eletemet es eljottem vele, 2 eve lakunk itt. Nem volt kulonosebb elojele a dolognak, de eszrevettem, masokkal kedvesen viselkedik, de velem hideg.Elmondta,h nem boldog es hogy az lenne a legjobb,ha szakitanank.Probaltam megoldani a dolgot,mert idaig egy szobaban laktunk es en azt gondolom,hogyha elkoltoznenk egy nagyobb LAKASba, akkor lenne mindekettonknek kulon elettere. De o nem akarja.
Mit tegyek? Csak idore van szuksege? vagy egy kis kulonletre?
Szia!
Én is csak azt tudom mondani,amit már előttem is írtak!
Ha nem boldog veled,akkor az lenne a legjobb,ha elengednéd őt!
Szerintem ha nagyobb lakásba is költöznétek,az érzelmeken az már nem változtatna.
Ő nem időt kért tőled,hanem azt,hogy legyetek külön.
A segítséget pedig azért ajánlotta fel neked,mert tisztel téged!
Sajnálom nagyon,de hidd el,a kapcsolatok alapja az igazi boldogság,és nálatok ez már nincs meg!:-(
Egyetértek az előttem szólókkal, annyit még azonban hozzátennék: ha igazán szereted, mint írtad, akkor hagyod elmenni. Mert akkor fontos neked az Ő boldogsága, nem pedig csak önzően a sajátodé.
Azonban fel a fejjel, meg fogod találni azt a valakit, aki mellett Te is boldog leszel, illetve Ő is melletted. Érdemes utánnagondolni, hogy mi lehetett a probléma, legközelebb ne kövesd el újra!
Figyelj! Én hasonlót éltem át (csak nem külföldön)....én voltam olyan lökött, hogy harcoltam érte. Megmutattam neki, hogy miért szeretett belém a múltban és, hogy jelentek még neki valamit.
Bekött a módszer, mert együtt vagyunk. Én azt mondom, hogy próbáld ki az én módszerem (nem veszíthetsz sokat), ha nem jön be, akkor próbáld elengedni...tudom, hogy nem lesz könnyű.
Sok sszerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!