Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Agódok a barátomért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agódok a barátomért?

Figyelt kérdés
Mért ilyen,vagy mért lett ilyen?Azt hittem szerethetö vagyok,vagy van olyan hogy szeretet,de rákellet jönnöm ,hogy nincs.Engem nem tudnak szeretni vagy már nem tudom.Kár volt erre a világra jönnöm csak szenvedés.Kislány koromba is piszkáltak egy barátom nem volt.A tükörképemmel is küszködtem,de probálok csinos nö lenni,most sincs baráti társaságom.Csak ez a egy fiu van ,akit két éve ismerek,és nem volt ilyen ,legalábis nem tudtam róla.Elmondása szerint,nem volt ö ilyen én tettem azá,aki most van.19 éves fiurol van szo,én pár ével idösebb vagyok töle.Én ez a jó kilány féle vagyok,nem olyan vagyok mint más,engem kicsiként sem szerettek a szüleim anyám nevelö apja 12 évesen majdnem megeröszakolt.Állandóan rettegésbe éltem,sem kislány korom ,sem tini kor kimaradt az életemböl.Na röviden ennyi ,de most nem is ez a téma.Követek el én is hibát,be ismeretem,de nem ugy mint más,nem is tudnék,büntudatom van ha már akkor.A kapcsolatunk elején,meg akartam hivatni magam ,és ez kihasználásnak számit de nem akartam.De ez már a mult bocsánatot kértem,ö mai napig ezen lovagol.Elmondja,napi szinten veszekszünk és mondja ,hogy ha nem tettem volna ezt mai napig jó lenne a kapcsolatunk,és ö sem lenne ilyen.nem tudom hogy én váltottam ki belöle ,de akkor sem kellene igy viselkedni,Nem fényezésböl mondom,de ö is tudja föleg velem.Meg szerettem ,mert végre tudtam nevetni,de most nagyon rssz,mit tehetnék,tartok töle ,ugy érzem,lelkileg,is bánt.Olyanokat ir ki ide gyakorikra is ami nem igaz,meg aláz benne.Ha valamit nem ugy mondok,vagy teszek,akkor már veszekszik elmobdja ötven ezersze.Nagyon gonoszan tudd nézni,Meg sirat ,elég sokszor,még sétálni sem megünk.Csak veszekszünk.én szeretem és vissza szeretném öt kapni.Már mint a rendes énjét.Télleg miattam lett ilyen?Amugy azt lehet tudni,hogy egos volt .Most még jobban.Azt mondja ,hogy ö a fönök,nekem ki kell szolgálnom,ez nöi munka ö nem papucs ,hogy ilyet csináljon.Engem meg másokat szól meg,engem akar megtanitani,hogy legyek házi tündér amikor az vagyk ,és öt kellene megtanitani,csak én nem az anya vagyok,nem nekem kellene megtanitanom.Lehet ugyan olyan a kapcsolatunk,mit csináljak?Aggodom érte,nagyon agresziv és nem ilyennek ismeretem meg,vagy neki azért szerették is ,hogy igy viselkedjen,ha valami nem tudd megcsinálni akkor már tör.Én mért nem vagyok agressziv ,pedig nekem kéne engem ütöttek is mindig,Maga szemszgéböl pozitiv,de engem mégis lehord csak negativumot mondd rolam ami nem is igaz.Nem hogy megoldanánk vagy valami értelmeset,csinálnánk veszekedés helyet,ö csak annyit mond hogy jobbat érdemelnék.Közös ismerösök szerint a volt barátnöivel nem viselkedet igy,ha elmegyünk vlahova a barátai elött is ugy viselkedik,hogy mint ha megalázna.Mit csináljak menjünk pszchologushoz,de ö ugy sem akarna ,mert ha mondanám is akkor is veszekedne ,hogy ö nem bolond,menjünk párkapcsolati tanácsadohoz?vagy hogy segitsek rajta.?

2016. jan. 2. 06:49
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesirásért
2016. jan. 2. 06:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Az anyám pasijára emlékesztet,lehet hogy hülyeség de ö volt ilyen agressziv,velem,
2016. jan. 2. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:

EMBEEER!

Itt nem a barátodért kell aggodni! HANEM ÉRTED!

Miféle párkapcsolati tanácsadás?

Egy pszichiáter kellene neked de SŰRGŐSEN!

Már a valós problémát sem ismered fel!

Persze, hogy a volt barátnőkkel nem volt ilyen. Nem tehette meg!

Ne haragudj! De talált egy ilyen szerencsétlent mint te akin kiélheti magát. Teljesen lepusztit téged. Már most se vagy magad, nincs önállo gondolatod, éned! Egy robotott, sőt zombit csinál belőled.

Ha igaz ez a förmedvény amit leirtál, komoly veszélyben vagy!

2016. jan. 2. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez egy fé.reg. Élvezi hogy hatalmaskodhat feletted, és te úgy is ugrasz ahogy fütyül. Elhatalmasodott rajtad és egy palotapincsit csinált belőled. Javaslok egy pszichológust majd miután talpraáltál ba.sszad ki úgy ahogy nem illik. Nyersen de tisztán ennyi, szebb szavakkal nem lehet az ilyet illetni.
2016. jan. 2. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak a tisztánlátás érdekében: Te vagy az a 26 éves lány, (lehet, hogy a korotokban tévedek) akit a 18 éves tahó barátja ezen az oldalon szokott szapulni?
2016. jan. 3. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy ilyen emberrel hogy állhattál egyáltalán szóba? Ha nincsen senkid, akivel megoszthatnád a bánatodat, akkor hívjad fel a lelki tanácsadó szolgálatokat, ingyenesen hívható rendes - nem mobil - telefonokról.

06/1/201-0011

06/1/116-123

de főleg a tanulmányaiddal foglalkozzál, mert nagyon gyatra a helyesírásod!!

2016. jan. 3. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
vagy olvassál könyveket. Menjél el a közeledben lévő könyvtárba, és vedd ki Brontétól az Üvöltő szeleket. Egy nagyon szép szerelmi történet, biztosan tetszeni fog. Ezzel is lefoglalod magad, és művelődsz is, ha olvasol.Hogy a jövőben komolyabb emberrel tudjál megismerkedni. És főleg vedd elő az önérzetedet!!!
2016. jan. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!