Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harcoljak a barátomért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak a barátomért?

Figyelt kérdés

A párommal voltak gondjaink a másfél éves kapcsolatunk alatt, sokat hibáztam (hisztik, indulatos beszólások) és ő besokallt, azt mondta jobb lesz nekünk külön. Viszont halál szerelmesek vagyunk egymásba, totál padlón van 1 hete ő is. 1 hétig nem kerestem, hagytam neki időt lenyugodni, ma pedig elmentem hozzá, azt mondta könnyes szemmel, hogy nem szeret, nem akar már engem. Úgy gondolta ezekkel a szavakkal távolabb tud taszítani magától és könnyebb lesz a tovább lépés. Nem könyörögtem, nem hisztiztem, csak elmondtam neki, hogy még mindig szeretem és hajlandó vagyok változtatni érte, de ő nem hisz ebben, fél. Miután elmentem sírt, írtam neki, hogy köszönöm, hogy boldoggá tett és szeretném, hogy legyen egy nő, aki nálam sokkal boldogabbá tudja tenni. Búcsúzóul annyit írtam, hogy szeretem. Válaszolt, hogy ő is nagyon szeret, de még mindig fél az újrakezdéstől, hogy nem menne és össze van zavarodva, fogalma sincs mit akar. Egész nap ezen a találkozáson gondolkozott és nem tud tovább lépni rajtam. Hagyok időt neki gondolkozni.

Szerintetek érdemes küzdenem érte? Ha azt mondja újra, hogy nem, akkor felejtsem el? Nem akarom az őrületbe kergetni és erőltetni, ha ő tényleg nem szeretné már újrakezdeni, hiába szeretjük egymást.

2020. dec. 13. 23:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem illetek össze.

Ez már csak "dagasztás", annak siratása, ami szép volt.

Az ilyen kapcsolat tényleg nem működik.

Nem szabad lopni egymás idejét.

2020. dec. 13. 23:13
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
B+!!!! Mi volt ebben a HARCOLÁS? Nyüstölted szerencsétlent a hülyeségeiddel.
2020. dec. 13. 23:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Mindenképpen kell változtatnom, mert egy új kapcsolat sem működhet így. Természetesen neki is voltak hibái, amik miatt a hisztik sokszor kialakultak. De ha szeretjük egymást és tudunk változtatni, miért ne működhetne? Szerintem mindenki hibázik, a mi hibáinkat nem gondolom megoldhatatlannak.
2020. dec. 14. 00:01
 4/19 A kérdező kommentje:
#2 Eddig nem harcoltam, csak elmondtam neki az érzéseimet és lezártam. Ő keresett meg ezután, hogy lehet mégis működhetne.
2020. dec. 14. 00:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem harcolni kell, hagy magára a gondolataival. Ha nem hagyod békén, akkor lehet csak kényszerből jön össze veled megint.
2020. dec. 14. 00:28
 6/19 A kérdező kommentje:
Magára hagynám én, de most ő keres. Ha nem megyek el beszélni vele személyesen, most itt sem tartanánk, mert ő nem keresett volna engem, hiába hiányzom neki.
2020. dec. 14. 00:41
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"írtam neki, hogy köszönöm, hogy boldoggá tett és szeretném, hogy legyen egy nő, aki nálam sokkal boldogabbá tudja tenni."

Akkor hagyd békén, és add meg neki az esélyt, hogy megtalálja azt a nőt. Vagy ez csak egy manipulációs bullshit? Hazugságokkal kezded a megváltozást?

2020. dec. 14. 00:46
 8/19 A kérdező kommentje:
Előtte közölte velem, hogy nem akar velem lenni. Nekem ez az elengedés volt, komolyan is gondoltam, választ sem vártam rá, legalábbis ilyet biztosan nem.
2020. dec. 14. 00:54
 9/19 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy azt is mondta, hogy nem akar mást.
2020. dec. 14. 00:55
 10/19 anonim ***** válasza:
És mos dagad a májad.
2020. dec. 14. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!