Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Imádok vele lenni, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádok vele lenni, de nem akarnék vele kapcsolatot. Mi ez?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal, hogy házas vagyok 1 éve, 5 éve vagyunk együtt a párommal. Fél éve munkahelyet váltottam, azóta van egy munkatársam, akivel az első perctől kezdve feltűnően nagy az összhang köztünk. Rengeteget nevetünk. Mikor együtt vagyunk, folyton mosolygunk. Ugyanúgy gondolkozunk, komoly lelki dolgokról is beszélünk néha. Nagyon jól érzem magam vele. Még soha, vagy nagyon rég jött elő az az énem, aki mellette vagyok. Őszintén szólva imádom ezt az énemet. Azt, hogy a semmin is tudok vele nevetni. Ez mind szép és jó lehetne, mint baráti kapcsolat, viszont a probléma az, hogy a férjemmel nem tudok így nevetni. És mióta ismerem ezt a fiút, azóta gyakran eszembe jut a férjem mellett, hogy hiába csinálunk közös programokat, ő nem az a nevetős típus, vele nem tudok úgy elpoénkodni, ő a családi hátteréből adódóan ilyen. Őszintén, megfordult a fejemben, hogy akkor talán többet érzek a munkatársam iránt, de ha újra választhatnék, akkor is a férjemet választanám, szóval nem tudom, mi ez az érzés. Egyszerűen csak jól érzem magam vele. De olyan szinten, hogy ha 1 nap nem látom, már hiányolom. Ő is hasonlóan van velem. A kérdésem igazából arra irányulna, hogy mi ez az érzés, mit tudok tenni ebben a helyzetben? Imádom magam mellette...

27/N

2020. dec. 7. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
Ebbol felredugas, aztan valas lesz.
2020. dec. 7. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Megvan a kémia köztetek. Ennyi. De ennél többet ne láss bele, ne maradj vele kettesben hiába jó lenne mert házas vagy. Ez lebegjen a szemed előtt.
2020. dec. 7. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Túl hamar házasodtál...
2020. dec. 8. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!