Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek úgy igazán szerelmes valakibe ha nem is ismerem igazán?
Nem ismerem nagyon de már 2 éve tudom ki ő. Egyszer csókolóztunk és én azóta úgy érzem mégszerelmesebb vagyok belé mint elötte. Szerelem volt első látásra. Neki az a csók semmit nem jelentett. Lehetek úgy szerelmes tényleg valakibe két éve, hogy nem ismerem rendesen?
Elötte 5 évig voltam szerelmes olyanba akit még annyira se ismertem mint a mostanit. És vele semmi nem volt. Az egy gyerekszerelem volt. Ha nem érezhetek igazi szerelmet egy olyan irant akit nem ismerek es nem tudok rola semmit akkor miért van ez és miért érzem ezt?
18L
Szerintem nem vagy szerelmes. De az előzőbe sem voltál az. Az okát nem tudom, hogy miért érzed így.
De nekem az ugrott be amikor hírességekbe, énekesekbe voltak “szerelmesek” a lányok.
Miért nem azokkal foglalkozol akik mutatnak is feléd némi érdeklődést?
Vagy nyiss felé, hátha megismerkedtek.. bár úgy értelmezem hogy tesz rád magasról. :(
Egyébként volt egy párom 1 évig de nem voltam belé szerelmes sajnos. És lehet azért mert nekem a tipikus elérhetetlenek kellenek? Sokkal nehezebben kelti fel olyan az érdeklődésem akiről tudom hogy bejövök neki. Fogok valakit annyira szeretni egy kapcsolatban mint azokat akiknél esélyem se volt?
Vagy ha csak a szerelembe vagyok szerelmes azzal mit tudnék csinálni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!