Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Válaszolnátok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnátok neki?

Figyelt kérdés

Ítélkezés helyett segítségre lenne szükségem. Még nyáron sportolás közben megismertem egy 40 körüli nőt. A gyerekeivel sportoltam a pályán. Lényeg, hogy házas, meg az ország másik végében élnek, csak a szülei laknak itt, ahol én a városban, látogatóban voltak épp itthon.

Utána pár napra bejelolt facen, teljesen ártalmatlan dolgokról csevegtunk, de elhintett már néhány gondolatot, hogy nem tud felejteni stb. Utána jó 1 hónapig ült a beszélgetés, szeptember végén műtöttek engem és felraktam egy fotót a kórházból. Rám írt és elkezdtunk újra chatelni. Párszor telefonon is hívott. Mondta, hogy jön le októberben megint látogatni szüleit és talizzunk. Így is volt. Én soha nem tennék ilyet alapból, konkrétan kikövetelte, hogy csókoljam meg. Elmondta, hogy belém van zúgva teljesen. Aztán 4 órás smárolas, beszélgetés lett belőle. Nem volt semmi szex, mert köztéren taliztunk. Utána pár napig nagyon rosszul voltunk, mert hiányoztunk egymásnak, kb. beleszerettünk egymásba. Beszélgettünk chaten, hívott is párszor, én direkt nem hívtam, mivel férjes nő.

Mondta, hogy magát sem érti, imádja a férjét, mindenük megvan lelki, anyagi téren is, de belém szeretett brutálisan. Szóval, megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább, mert ha lefekszünk, onnan nincs visszaút, szeretőnek nem akar tartani, hiszen ahhoz túlságosan szeret. Értelmes, tanult nő, doktorija van és én is egyetemet végeztem. Ő 40-es éveiben van, én 30-as eleje. A férje is doki. Csak azért írtam le, hogy nem prolik vagyunk.

Azt beszéltük, hogy nem írunk egymásnak, mert semmi értelme ésszel végiggondolva, eddig 2x bírta 3-4 napig, hogy nem írt. Ma van ismét a 4. nap, és reggel írt. Semmi romantikus vonal, csak egy általános érdeklődés, hogy vagyok, milyen a sport a műtét után, meg látott egy közös képet tesómmal és dicsérte, hogy milyen szép lány. Meg tett egy általános utalást a nyári napra, mikor sportoltam a gyerekeivel, hogy reméli, egyszer még meg tudjuk ismételni. De se puszi, se csók az üzenet végén. Csak egy üdv.

Ti valaszolnátok erre? Illemből vagy alapból? Úgysem lehet beteljesülés ebből a szerelemből.

2020. nov. 16. 09:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#8: talán, ha nem rébuszokban írnál, még érteném is. Szóval szerinted dobjon félre mindent és pár szex erejéig, amit kb. 3 havonta tudnánk megejteni, tegye tönkre a gyerekei életét. A férje nem érdekel. Nagyon féltékeny típus, fogja a nőt, pedig nincs oka rá, eddig sosem csalta meg őt. Az előző menyasszonya megcsalta.

Utolsó, ez ok, de mi van, ha addig nyomja el magában ezt a vágyat, amíg egyszer robban, kocsib ül és megszeretkezteti magát velem?

2020. nov. 16. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Jó, hogy felismertétek, ennek nincs jövője.

Válaszoljál neki, de a végén írd oda, hogy amíg nem rendeződnek az érzelmeitek, nem kéne beszélni, de mivel nehéz megállni, inkább tiltólistára teszed, de nagyjából három hónap múlva feloldod.

Ennek van egy hátulütője, hogy eleinte várni fogja a határidőt, de pár hét után remélhetőleg kitisztul a feje és már nem lesz gond.

2020. nov. 16. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
"megszeretkezteti magát velem". Innentől kezdve a felelősség s tiéd is, nem csak az övé. Lehet ám nemet is mondani, hogy el se induljon hazulról.
2020. nov. 16. 12:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom. Ezért kérdezlek titeket, hogy mit lehet válaszolni erre a mai levélre, aminek utolsó sorában utalást tesz a nyári napra, amikor megismertuk egymást, hogy reméli, egyszer még megismetelheto.
2020. nov. 16. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudunk helyetted válaszolni, ugyanis kívülállónak semmi nem drága. Én kedvesen elutasítanám és törölném az ismerőseim közül. De téged a vágy vezet, ezért nem ezt fogod tenni. Nem gond ez, minden rossz döntésből lehet tanulni.
2020. nov. 16. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

9 vagyok

Szerintem a levélre válaszolj őszintén. Nem akarsz vele beszélni, mert érzelmileg felkavar a dolog mindkettőtöket. Nincs valos esélye a dolognak, szeretői viszonyt egyikötök sem akar, ezért el kell engedni egymást. Ha állandóan beszélgettek és fel-felbukkantok a másik életében, akkor nem lehet tovább lépni. Igen valószínűleg mindig ott lesz egy "mi lett volna ha" érzés, de idővel majd halványul.

2020. nov. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!