Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknél nagy a korkülönbség ? Válaszolnátok néhány kérdésre ?
Kinek a javára?
Ki kezdeményezte az ismerkedést?
Nem zavarta egyikőtöket sem a korkülönbség? Vagy ha igen, kit és miért?
Hogy tudtátok áthidalni?
Voltak olyan problémáitok, amik a kor miatt adódhattak? Ha igen, mi volt az?
Olyan helyzetben vagyok éppen, ahol sokat számít ez a kérdés, ezért érdekelnének a tapasztalatok. Nagyon megköszönöm, ha veszitek a fáradtságot a válasz megírására!
Mi számít neked nagynak? Mi 18-29 felállásban jöttünk össze, ha ez már az a kategória, kérdezz nyugodtan. 😊
Egyébként sosem zavart egyikünket sem, nem okozott problémát ez elmúlt 22 évben és mások sem bántottak minket emiatt soha.
Ez nem tudom mennyit segít mert minden kérdésedre nem tudok válaszolni de az én saját tapasztalatom : volt egy srác akivel egy fesztiválon ismerkedtünk meg és három év volt köztünk. Én voltam az idősebb (mint lány) . Az ismerkedést ő kezdeményezte s mindig ragaszkodó volt. Ott állt már a dolog hogy össze jövünk, már be mutatott a családjának, s sokat logtunk együtt. A barátaival is találkoztam egy alkalommal viszont sajnos nem tudtunk teljesen feloldodni, elég szégyenlősek voltak mivel mindegyik a srác korosztalya volt, viszont elfogadott mindenki, senki nem szivat ott vagy tett gúnyos megjegyzéseket. Pont egy hetvegi háznál voltunk ahol 3 napot töltöttünk. Az elején gondolkodtam is hogy menjek e, viszont rá beszélt hogy mennyire jó lenne együtt tölteni három napot egyszerre s nem aggódni hogy mikor mivel kell hazamenni (40km re laktunk úgy amúgy egymástól s sokszor volt gond az utazással). Elmentem velük. Kezdve azzal hogy minden költséget én kellett álljak (még egy sima kajalast is) már első nap amikor oda értünk ott hagyott egyedül és elment lógni a barátaival, annyit se mondott hogy tartsak vele. Fennt ültem a szobában egyedül, mivel nem tudtam kihez menjek oda hisz nem fogadott úgy be teljesen egyik barátja sem hogy beszélgetést tudjak kezdeményezni. Persze pofon csapás volt, nem gondoltam hogy így egyedül hagy. Aztán ez így ment mind a három nap. Sokszor fennt sírtam a szobában meg ő ivott vagy medencezett, vagy csak simán együtt lógott a többiekkel. Persze elkezdtem emiatt furán viselkedni vele és még ő haragudott meg rám hogy én miért vagyok ilyen. Az egyik barátja meg is jegyezte hogy ő sose hagyná így egyedül a barátnőjét ha így nem ismer senkit. Mondanom sem kell hogy telt el az egész kiruccanasom, ilyen megalazo helyzetben sosem voltam még. Persze igen haza kellett volna jönnöm már első nap, viszont 120 kmrre voltam hazulról s nem akartam bögve felhivni a családot hogy könyörgöm jöjjenek értem mért ugye ciki volt. Egy érettebb fiú sem viselkedett így velem ahogy ő. Szóval az én tanulságom hogy nem kezdenek meg egy fiatal sráccal soha.
De úgy amúgy ez csak egy rosszul járt szánalmas történet, ez alakulhat szebben is ne remitsen el.
Óh 2, sajnálom. Tudom, milyen érzés.
Tudom nem vigasztal, amikor engem először hazavitt bemutatni a párom anno, egy haverjánál voltunk házibuliban. Senkit nem ismertem ott, csak azt a haverját, aki valamilyen okból kifolyólag engem UTÁLT. :D Persze a hátam mögött, ezt amúgy nem érti senki azóta sem, nem adtam rá okot, általában kedvelnek, de ő a hátam mögött köpködött..
Na, és ezt tudván, lementünk, részemről totál ismeretlenek. A buliban volt egy csaj is ( akivel kavart előttem valamikor). Az este egy részén a barátom és a csaj kint veszekedtek egymással egy jó ideig, mi meg a csaj barátjával ültünk bent, ideszólt a csávó: "ugye tudod h a te pasid az én csajommal veszekednek kint?".
A csaj persze "adott rá okot", féltékeny volt vagy nem tudom, de szurkált végig ( nekem is tett megjegyzést amúgy, csak rólam lepergett ugye :D ), párom meg nem kezeli könnyen az ilyeneket.
Mindenesetre ott voltam full idegenek között hagyva, és azzal az emberrel tudtam csak beszélgetni akit ismertem és a hátam mögött fúrt. :) Ha nincs egy srác aki elmondja amiért nettó b*rom és veszekszik a csajjal épp a párom, akkor tuti szakítunk.
1-2 emberrel persze jóba lettem, az idióta HP csaj a végén láttam hogy bánja hogy gázul viselkedett velem (bocsánatot akart kérni ott tipródva előttem a végén). Én elköszönéskor tőle is normálisan elköszöntem, engem tényleg nem hat meg a dráma, neki gáz a viselkedése, nem nekem.:D
Jó xar este volt részemről. :)) Ennek már sok éve. - ÉS mi még együtt vagyunk. Fiatalok voltunk és hülyék, alapból a párom sosem hagyna és nem is hagyott egyedül. De azon az estén megtanultam, hogy azonnal szólok is, ha valami nem tetszik. ;)
Kérdező:
szerintem sokat segítene, ha belehelyezdnéd kb milyen korban vagytok?
Mert lhet ez 16-23, vagy 25-45 is, de elhiheted, hogy kicsit mások a korkülönség miatti problémák nyilván.
Egyébként általános igazság, hogy a közös értékrend és célok a jövőre nézve az alapkő. Ha ez megvan, akkor 10-15 év sem probléma ott ha minden klappol és még a célok is.
2
Én ilyesmi szituba vagyok. Tetszik egy tőlem 7évvel fiatalabb fiú,engem nem zavar a kora. Csak tőlem 500km-re lakik ,tudom hogy esélytelen. De ő kell. És nem tudom mit tegyek?
Az en kabamra volt 10 ev
En vagyok a no
Kialakult nem igaza mondanam h barki is kezdemenyezte volt.
Engem zavart es idoben egyre jobban mert gyerek maradt ezert keptelen volt elfogadni dolgokat pl h ne legyen feltekeny a fiamra.
Mint irtam ido el ezen keptelen voltam atlepni.
Ja ez az anyagi resze is, o felelotlen volt en nem vagyok az. Viszont elbarta hegoldjam a gondjait ebben.
Köszönöm a válaszokat!
#8 megnyugtató, nálam teljesen ugyanez a helyzet, ilyen felállásban. Jó érzés olvasni, hogy vannak akiknél így alakult.
Még előző exemmel volt aránalag nagy. Én 20 voltam, ő 32.
Én kezdeményeztem.
Egyikőnket sem.zavarta, bár őt megakasztotta egy kicsit, de aztán azt tapasztalta, hogy nála is érettebb és komolyabb vagyok szóval hamar áthidalódott.
Nem voltak.
Csak a személyiség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!