Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek olyan férfiakról, akiknek ismerkedéskor hosszabb távon nagyon sok rejtegetnivalójuk van, s csak arra válaszolnak félig, amikre a nő kiváncsi?
Önmagukról és környezetükről nem nagyon mondanak semmit, azt is csak röviden, feszengve mondják, hogy "mire vagy kiváncsi", amire csak rövid válaszokat adnak, annak ellenére, hogy a nő nem rámenős, elegáns viselkedésű, kedves természetű, szorgalmas, házias, stb.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat :).
Ha meg elmondják, akkor meg az a bajotok, hogy "csak magáról beszél, én nem is érdeklem".
Na meg szeretnék, hogy te is beszélj, a figyelésen, "aha", "és te?"-n kívül...
utolso, ez milyen fhaszsag? normalis ember tud beszelgetni, es erzi a kulonbseget a "csakmagamrolaradozom es nem kerdezek semmit" valamint a "kgb ugynok vagyok inkognitóban ugyh ne kerdezz semmit" uzemmodok kozott.
ha te nem, az a te hianyossagod es ne kend a nokre.
Ha komoly kapcsolatot akarok akkor nyitott vagyok minden informáciot megosztani.
Ha csa dugni akkor nem
Kedves 4-es!
Te hüle vagy! Nem kicsit, nagyon! A 3-as igazat írt!
Az ilyen rejtőzködő emberrel egy sört sem érdemes inni.
Kapcsolatot meg soha többé, volt két ilyen párom
Na, pl. 2-es tipikus balf.asz, neki sosem lesz jó kapcsolata maximum egy hasonló magának való nő mellett.
"majd idővel minden kiderül"
Mintha egy öreg paraszbácsi mondta volna.
- nyílván nem családi titkokat vagy a bankszámlámlaszodat akarják, érted? És van különbség az idegesítő faggatózás és a természetes érdeklődés között, ami egy normális kapcsolat egyik ismérve de jellemző hogy te ezt nem is érted, csak végletekben gondolkozol, hármassal egyetemben aki szerint csak folyamatos beszéd van, vagy semmi. Az interakció akkor ideális, ha kölcsönös, akiből harapófogóval kell mindent kihúzni, sunyinak és éretlennek hat ezért bizalmatlansághoz vezet, ha tett valamit ha nem. Nem mindenkinek van kedve mindig trécselni az is igaz, ilyenkor is meg lehet azt is mondani a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!