Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretne nagyon sok 30as férfi kötődni lelkileg is a nőkhöz ismerkedéskor, akkor sem, ha jól néznek ki, sportos, természetes, pozitív?
Nagyon sokszor tapasztalom az érdektelenséget netes és személyes ismerkedéskor is annak ellenére, hogy sportos, értelmes, csinosan visszafogottan öltözködő vagyok, s ugyanezt tapasztalják nő ismerőseim, 20asok és 30asok is. Azt látjuk, hogy nincs témája a 30as férfiaknak, csak a külső, kivel lakunk, melyik városban (sablontémák), s hobbiról, pozitív szokásokról, közös programokról szinte egyáltalán nem érdeklődnek.
Érdekelnének a komolyabb válaszok, köszönöm előre is, fotókat nem küldök.
Tényleg az a baj, hogy mindkét nem nívója nagyot zuhant a társkapcsolati fronton.
Most őszinte leszek. 43 éves vagyok, és a fejem fogom amikor 20-30 éves "nők" és "férfiak" azon sírnak körülöttem, hogy nincs értelmes ember a másik oldalon. Hát az a helyzet, hogy sem a nők, sem a férfiak közül nem akarnék választani. Pedig nem arról van szó hogy iskolázatlanok lennének, hanem valamiért olyan súlytalanok. Egyszerűen sablonosak és unalmasak. Annyit látok hogy az egó a csillagos egekben, a ruházkodás, a konditerem, a trendi cuccok mind megvannak, de mint izgalom, mint tűz, mint odaadás egyszerűen nulla. Persze tisztelet a kivételnek.
Én az objektív önfejlesztést ajánlanám első lépésnek, mert az hogy ki mit képzel magáról, az valójában kevés.
A kérdező azt írja magáról hogy ő a saját meglátása szerint közel tökéletes egy kapcsolathoz. Azon érdemes elgondolkoznod, hogy mi vagy mik azok a rossz vagy hiányzó tulajdonságok, amik a fiúkból ezt a reakciót váltják ki. Hozzáteszem, ez egy eszméletlen nehéz utazás lesz, sokan divatból belevágnak, majd ugyanolyan gyorsan bele is fáradnak.
Én régóta foglalkozom a témával, és sajnos 10 férfiből vagy nőből 7 alkalmatlan tartós és boldog párkapcsolatra.
Ugyanis az élet egyik aranyszabálya, hogy mielőtt kapni szeretnél, először adnod kell. Nos, ezt 10-ből heten sosem fogják magukévá tudni, így ennél a pontnál el is bukták.
A jó a tested, én is gyúrok, laza vagyok, gyere és dugjunk típusú kapcsolatok valójában nem kapcsolatok. Azok sem azok, ahol az egyik fél teper, a másik meg maximum csak kihasználja a pozícióját. Azok sem kapcsolatok, ahol az unalom megeszi a két embert. Ahol nincsenek tervek, ahol távol állnak az értelmi képességek, a szociális szokások stb.
A sablontémákkal operáló emberek meg ugyancsak előrevetítik a jövőt. Viszont az a jó hír, hogy a döntés a TE kezedben. Ha tudod a célod, akkor jó szeled lesz a vitorlába, a céltalan embereket meg csak dobálja ide-oda az élet.
Miért, te érdekes vagy?
Van valami különleges hobbid, munkád, személyiséged, ami kiemel az átlag közül?
A férfiakat a nőiesség fogja meg a nőket a férfiasság..ez van..nem a diplomád a pénzed vagy h edzzel-e..nőies vagy-e vagy sem(verbális nonverbális kommunikáció, hangnem, öltözködés, mozgás)..vonzódás ennyire egyszerű..ha tudnád h milyen barátnőimet rajongják körbe a férfiak, és halál szerelmesek, nem a nem a fittness modell több diplomásat..
Plussz ha csak neten írogattok egymásnak lehet h te untatod vagy kikérdezed úgy érzi..nem akar megnyílni ennyi és nem is fog,lehet chat-tel mással ki jobban bejön neki..szóval egyáltalán nem biztos h benne van csak a hiba..pl. mi a munkád, mennyit keresel, van autód, saját lakásod, mik a hobbiaid,hova szoktál nyatalni járni stb..ezek meg egy jó egzisztenciájú embernek sem tetszenek elsőre(ismerek egy párat) mint egy állásintejú holott egy ember vonzásra, szikrára, tűzre vágyik..Nő vagyok egyébként..remélem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!