Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már magad úgy mintha lelkileg haldokolnál? Mit lehet ellene tenni?
Régebben éreztem magam így, majd jött egy pár hónapos fellendülés és hirtelen beütött a mélypont. Jelenleg meg halottnak érzem magam.
Tenni ellene talán annyit lehet, hogy keress valami hobbit ami leköt vagy próbálj meg valami olyat találni ami ki tud húzni ebből.
Viszonzatlan szerelem, elutasítás, a szeretett személy hiánya.
Hasonlokon en is atmentem. Megvolt az elutasitas, elfogadtam, de valahogy megsem tudtam tullepni rajta. Nagyon sokaig tartott, teljesen leirtam sajat magam,mar nem hittem abban, hogy no vagyok. Egy melypontom utan volt egy elhatarozasom, hogy bebizonyitom magamnak: igenis jo no vagyok, es ez nemileg segitett visszatalalni a valo vilagba. A szeretett szemelybol pedig azota teljesen kiabrandultam, mar azon szoktam gondolkodni, hogy egyaltalan mit szerethettem benne :)
Szoval en is alatamasztom, hogy igen, elhatarozas kerdese. Kokemeny az eleje, es nekem bevalt, hogy magamon valtoztattam :)
Belül én màr rég halott vagyok.
túlélhetô :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!