Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már magad úgy mintha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már magad úgy mintha lelkileg haldokolnál? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

2018. okt. 23. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igy érzem magam, miota elment a párom :-( Nem tudom hogy tudnék kijönni belőle, hogyan dolgozható fel Szerelmünk halála.....Befagytam úgy érzem.
2018. okt. 23. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Volt egy nő, akivel eleinte nem sikerült jól kijönni( nem voltunk rosszba, csak nem ismertem még annyira és nem tudtam,hogy nagyon érzelmes típus ezért többször megbántottam, pedig nem akartam) és eltelt már 1 év és egyre közelebb kerültünk egymáshoz, szinte egy hullámhosszan voltunk már, aztán jött az,hogy külön váltak az útjaink és sajnos azóta már nem beszélünk..

Nagyon megszerettem és még most is hiányzik nekem csak vele kapcsolatban mindig bizonytalan voltam és nem mondtam el neki amit érzek iránta... Sosem felejtem el :(

2018. okt. 23. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ilyen időszak az életemben. Fura, de nekem azzal kezdődött az egyébként hosszú ideig tartó kiút ebből az állapotból, hogy elkezdtem Kraftwerket hallgatni (Electric Café). A teljesen érzelemmentes zene balzsam volt a lelki sebeimre, mert teljesen lekötötte és elterelte a figyelmemet a folyamatos szenvedésről. Így aztán fokozatosan kezdtem ráébredni arra, hogy a világ nem haldoklik körülöttem, így sikerült azzal összekapcsolódnom, és valahogy magamhoz tértem.
2018. okt. 24. 00:13
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

évek óta halott vagyok belül. tessék.

semmit. ez ilyen.

2018. okt. 24. 10:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdenék haldokolni, akkor gyorsan abbahagyom ezt az önsanyargatást és reaálisan kezdem látni a dolgokat és megszűnik ez a kínzó állapot. Képzed el úgy, mintha egy gondolatbuborékot látsz a fejed mellett és elvágod a szárát, megszünteted. Én mintha kívülálló lennék látom ilyenkor magamat, Egyes szám 3 . személyként szelélem. :)

Ja és tereld el a gondolataid róla, amint emlékezni kezdessz róla gyorsan visszazuhansz. Na ezt nem szabad tenned!

Mai napig sokszor van nálam is, ha nézek egy filmet amiban romantikus szál is van ilyenkor a sírás kerülget de erős maradok, vagy ha meghallok egy zenét amiről rögtön ő jut az eszembe a falat kaparom.

Egyébként az idő lesz a gyógyír, a hosszú idő nélküle. Ja és az is segít ha teljesen beletörődsz, hogy vége van. Nincs tovább, túl kell lépned nélküle. Egy képet se nézz meg róla, semmi interakció vele se a neten,se személyesen.

Fél éve vagyok nélküle és lassan, de egyre jobb lesz.

2018. okt. 24. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy füzetben elkezdtem írni a napokat, hogy lássam mennyi napon vagyok már túl nélküle. Mennyi ideje vagyok "tiszta" :D Nekem ez is erőt adott. Nagyon fontos, hogy fejezdd be a sóvárgást utána, az csak még jobban felemészt. Nagyon nehéz, de tényleg egy régi fényképet, semmit ne nézz meg ami vele kapcsolatos. Teljesen kerüld el azokat a dolgokat amik vele kapcsolatosak voltak.
2018. okt. 24. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Néha még álmaimban ettől függetlenül beugrik a képe. Ez is azt mutatja a tudatalattimban még ott van onnan még nem sikerült kiírtanom. Nem is elfelejteni akarom végleg, csak elengedni akarom.
2018. okt. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!