Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek olyan 30as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek olyan 30as férfiakról, akik ismerkedéskor megjátsszák, hogy ők mennyire izgulnak és mennyire kezdők (ágyban is), közben a nő hétköznapjai nem érdeklik?

Figyelt kérdés

Ugyanakkor gyakran érezhető a viselkedésükön az "én váram, én szabályaim", közben előadják, hogy ők mennyire családcentrikusak.

Köszönöm előre is a válaszokat :).

2019. szept. 12. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
De persze ha a hétköznapokról érdeklődik, akkor rögtön tapadós lúzer, ugyebár?...
2019. szept. 12. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Hű de paprikás hangulatban vagy! Ki bántott ennyire?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ki aza barom, aki megjátssza, hogy kezdő az ágyban?

Szűz fiút senki sem akar, mert azt tanítgatni kell.

Mi értelme ilet játszani?

"én váram, én szabályaim"

Tudod mit jelent ez?

Azt, hogy az én tulajdonomba(lakás/ház) az van, amit én akarok.

Egy kávézóban ilyet max előadhatsz, de otthagynak, mint a sicc.

4/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, mert a közelemben nem lesz ilyen. Mi ez a hülyeség? :D
2019. szept. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!