Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt emberek válaszolnátok?
Azzal maradtál akivel a szex fergeteges?
Mi olyanokat élünk át, hogy leírhatatlan. Szerelmesek vagyunk 2 éve..
Ez így marad? 41/46pár
Egy ideig...de ne hidd, hogy 10-15 év múlva ugyanilyen lesz.
A szex fontos, de van még egy jó pár fontos szelete egy harmónikus kapcsolatnak. Csak a jó szex nem elég hosszútávon.
Nem fog így maradni.
Telnek az évek egyre lejjebb lógnak majd a melleid, a faszidnak egyre szottyadtabb farka lesz...szóval egyre kevésbé kívánjátok majd egymást.
Lecsökken heti 1 majd havi 1 re
Idős korban kisebb a hormontermelődés mértéke, csökken a fizikai erő is, egyre ritkulnak az együttlétek.
Mindezek dacára örülj nagyon, hogy Nektek még az van, amit írtál.
Teljes mértékben egyezik a véleményem a #6 válaszolóéval.
Idős ffi.
Szuper!Azt hittem,hogy egyedül vagyunk.Ezt én sem tudom megmagyarázni,pedig 50vok és 35N a párom,(nem ma kezdtem a pályát.)
Akárhogy is erőltetem a memóriám,de 18-20 évesen is rend szerint bejött,amit sokan mondanak.Várjál csak 5-6hónapot és felszáll a köd.És tényleg!Nem sok idő után lazultak a dolgok.
Mostmeg 3év után ugyanolyan ,mint az első hónapokban.Ki érti.Valamelyik este pont erről beszélgettünk.
Valamit tudunk,vagy a csillagok úgy állnak,hogy mi az,a fene tudja.
Csak tartson sokáig!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!