Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívhatnám el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám el randira?

Figyelt kérdés

Megismertem picit több mint fél éve egy csodálatos lányt, de nem tudom hogy hívhatnám el randira :/ sokan mondták hogy komoly önbizalmam van de mellette mégis elbizonytalanodok, pedig nagyon aranyos, kedves és van is miről beszélgetnünk :) amikor hívtam is sima talira azt mondta hogy sokat dolgozik de ha lesz szabadja, eljönne...

Személy szerint személyesen szeretném elhívni, de erre sajnos nincs lehetőség mert ő már dolgozik

Ami miatt kicsit félek az az hogy 5 évvel idősebb és lehet emiatt nem vagyok potenciális partner vagy nem lesz ideje munka miatt

Szerintetek hogy hívhatnám el randira? :) minden tanácsot szívesen fogadok

Ps. Aki nagyon szeretne segíteni attól szívesen fogadok privát üzenetet is

2020. nov. 15. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

uhm, szerintem már lepattintott... "sokat dolgozik de ha lesz szabadja" szöveg általában kamu... Nem tudom mennyit dolgozik, de hidd el, ha akar, szakít rád időt.

Én azt vallom, hogy aki mellett nem tudod elengedni magad (elbizonytalanodsz), nem hozzád illő. Na de ez mindegy.

Tegyük fel, hogy nem lepattintós szöveg volt, kezdjél el vele írogatni messengeren, kérdezzél a napjáról, mutasd, hogy érdeklődsz. Aztán hívjad el személyes találkozóra.

A korkülönbséggel ne foglalkozz. Majd ő eldönti mit akar - nincs értelme, hogy emiatt ne is próbálkozz.

Látok én még egy nagy problémát: bálványozod a csajt. Ez még vissza fog ütni.

2020. nov. 16. 00:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sokat agyalsz. Elé állsz, és elhívod, ennyi. Vagy elfogadja, vagy nem, nincs mit ragozni ezen.
2020. nov. 16. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!