Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy hívhatnám el úgy randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívhatnám el úgy randira hogy ne legyek túl tolakodó se ?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az egyik kolléganőm.Teljesen más részlegen dolgozunk,így általában csak nagyin futtában futunk össze.Igazából amikor megismertem még kapcsolatban voltam,de a barátnőm már jó ideje elhagyott és most kezdett el egyre jobban vonzani a lány.Kedvesnek tűnik,bár bizalmatlan vagyok hogy tényleg az-e.Néha beszélgetünk hogy ki hagy van stb,de ennyi.Nincs pasija így pálya szabad,de most érzem magam újra úgy kb mint egy szégyenlős kamaszsrác. Tudnátok tippet adni hogy szedhetném újra össze a bátorságom ? Kapcsolatom alatt ebben ismerkedés dologban kicsit elkényelmesedtem.26/f
2020. nov. 8. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak fogd fel úgy, mintha egy haverod lenne és nagyjából ugyanúgy hívd el valahova, mint ahogy egy haverodat tenned. 😊 Ha amúgy is szoktatok beszélni, akkor kérdezz rá, hogy mit csinál este (Vagy amikorra elszeretned hivni), és ha nincs programja, akkor kérdezed meg, hogy nincs e kedve elmenni veled valahova.
2020. nov. 8. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első körben próbálj többet beszélgetni vele, viccelődni, bókolni, aztán meglátod, hogy hogyan reagál. De ha úgy gondolod, egyből belecsaphatsz a lecsóba, és megkérdezheted, hogy lenne-e kedve meginni valamit, vagy felvetheted neki, hogy tudsz egy jó programot, de sajnos nincs, aki elkísérne. Én úgy gondolom, hogy ha normális módon közelítesz valakihez, abban nincs semmi ciki, ha meg erre az illető bunkón reagál, az csak őt minősíti.
2020. nov. 8. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Bárcsak egyszer engem hívna vki randizni. Sok sikert! Személyesen tedd úgy nagyobb az esély.
2020. nov. 8. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Téged is fognak majd :)
2020. nov. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!