Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hivhatnám el randira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hivhatnám el randira a lányt?

Figyelt kérdés
Debreceni zsibogóba megtetszett egy lány ma.Ha esetleg holnap is kint lenne ha azt mondanám neki hogy megveszem az egész portékát ha eljön velem randizni,az szerintetek jó lenne?
2019. szept. 7. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogd meg a seggét, a melleit, aztán smaci.
2019. szept. 7. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ettől borzasztóan kínosan érezném magamat.

Ha bejön a srác, úgy lehetne ez akár vicces is, de ha nem, akkor azt se tudnám, mit mondjak, lefagynek.

2019. szept. 7. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Most te krvának nézed, hogy így le akarod fizetni? 😃
2019. szept. 8. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:

ma 01:07

"qurvának nézem"

Szerinted pisztolyt tartok a fejéhez hogy feküdjön le velem? Én csak egy esélyt kérek és beszélgetés,mióta fekszenek le első randin az emberek? Még szerintem csók is ritkán van.Nem akarom lefizetni,ez olyan vicces helyzet szerintem.

2019. szept. 8. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!