Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok 23 évesen úgy barátnőt ha eddig nem volt?
Figyelt kérdés
Nincs kivel kimozdulnom így az ismerkedés is nehéz. Ha lenne barátnőm akkor nem itthon ülnénk. Kb ezen a hétvég is csak itthon voltam szinte, családtagjaimon kívül mással nem beszéltem.2020. nov. 15. 16:52
2/7 anonim válasza:
Kezdj el ismerkedni a neten! Társkeresőzz! Vagy írj rá ismerős csajokra közösségi oldalakon, akik egyedülállók, és egy pici esély is van, hogy tetszhetsz nekik! Persze ne egyszerre. ;) Vagy lépj bármit, amivel előrébb vagy az ellenkező nemmel való ismerkedés során.
Senki nem fog bekopogtatni a szobád ajtaján, hogy "Hé, Pisti, olyan rég láttalak, nincs kedved járni?" :)
3/7 anonim válasza:
Az első barátnőjével mindenki úgy jön össze, hogy előtte még sosem volt neki. ;)
4/7 anonim válasza:
Ha csak ülsz és nem teszel semmit az űgy érdekében akkor nem.
5/7 anonim válasza:
Amíg nem gyógyulsz ki a szociális fóbiádból, addig nem.
6/7 anonim válasza:
Az sokkal súlyosabb baj, hogy nincsenek barátaid, haverjaid, ismerőseid. Még ha lennének barátaid, de csajod nem, akkor legalább tudnánk hogy szociálisan rendben vagy. Én is viszonylag introvertált vagyok, de mindig próbálkozom, próbálkoztam a környezetemben lévőkhöz közelebb kerülni. Most nem a csajokról beszélek, hanem hogy kezdeményezni kell az embereknél, dumálni, odamenni hozzájuk, tartani velük a kapcsolatot.
7/7 anonim válasza:
Pedig elég könnyen így lehet járni, nem kell ahhoz még szociális fóbiásnak, vagy különösebben lúzernek se lenni, hogy az ember ismerősei elkopjanak, barátok nélkül maradjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!