Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ritka hogy két ember viszonozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka hogy két ember viszonozza egymás érzéseit?

Figyelt kérdés
Nekem 13-14 évesen voltak ilyen plátói szerelmeim meg 12 évesen valamiféle gyerekszerelem volt azóta semmi, nem is éreztem. Voltak olyanok akik valószínűleg éreztek irántam viszont én voltam rájuk kíváncsi szóval ignoráltam őket, rájuk hagytam amikor jeleket küldtek. Volt akinél már zaklatásba is átment, a távolból figyelt amikor vártam a buszt meg mindenféle képeslapokat meg üzeneteket küldött messengeren szóval blokkoltam mivel már nem kell egy helyre járnom vele. Szóval én még soha nem tapasztaltam olyan hogy mindketten ugyanazt érezzük, és kívülről is többet láttam olyat hogy viszonzatlan. 20/f
2020. nov. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét autizmus diagnózisom, én csak arról tudok beszélni amit a világból érzékelek mit mondjak más véleményre?
2020. nov. 17. 09:39
 52/56 anonim ***** válasza:

50: I/N

Nem a te szempontodból fontos, hanem a válaszadók miatt...

Teljesen fölösleges a gittet rágni, és válaszokat fogalmazni, ha te csak a saját bebetonozott álláspontodat vagy hajlandó elfogadni.

2020. nov. 17. 09:53
 53/56 A kérdező kommentje:
52. Leírták hogy viszonozni szokták, valakik viszonozzák valakik nem én az utóbbit tapasztalom, mit kell ezen ragozni? Ez tényállás.
2020. nov. 17. 10:05
 54/56 anonim ***** válasza:
49-es, te meg a kis álomvilágodban élsz. A viszonzott szerelem iszonyatosan ritka. Az, amit te viszonzásnak gondolsz, az többnyire arról szól, hogy az egyik fél szerelmes, a másiknak meg ez szimpatikus és kiélvezi az előnyeit.
2020. nov. 17. 11:23
 55/56 A kérdező kommentje:
54. Na ja, másrészt meg az én érzés világom is más.
2020. nov. 17. 14:59
 56/56 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés a viszonzott, kétoldalú, egy szinten lévő szerelem.Párkapcsolat meg akármi miatt kialakulhat.
2020. dec. 9. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!