Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka hogy két ember viszonozza egymás érzéseit?
Figyelt kérdés
Nekem 13-14 évesen voltak ilyen plátói szerelmeim meg 12 évesen valamiféle gyerekszerelem volt azóta semmi, nem is éreztem. Voltak olyanok akik valószínűleg éreztek irántam viszont én voltam rájuk kíváncsi szóval ignoráltam őket, rájuk hagytam amikor jeleket küldtek. Volt akinél már zaklatásba is átment, a távolból figyelt amikor vártam a buszt meg mindenféle képeslapokat meg üzeneteket küldött messengeren szóval blokkoltam mivel már nem kell egy helyre járnom vele. Szóval én még soha nem tapasztaltam olyan hogy mindketten ugyanazt érezzük, és kívülről is többet láttam olyat hogy viszonzatlan. 20/f2020. nov. 15. 11:34
22/56 anonim válasza:
Én életemben talán 3 olyan emberrel találkoztam, aki olyan kapcsolatban volt, ahol viszonzott volt a szerelme. Általában mindenki körülöttem, aki szerelmes volt, előbb-utóbb pofára esett, akkor is, ha összejött a kapcsolat, kiderült, hogy a másik nem ugyanazt érzi. A kölcsönös szerelem szerintem majdnem olyan ritka, mint a lottó 5-ös.
23/56 A kérdező kommentje:
22. Milyen igaz.
2020. nov. 15. 16:29
24/56 A kérdező kommentje:
Nekem max rövid fellángolásaim voltak az elmúlt években.
2020. nov. 15. 16:36
25/56 anonim válasza:
Amíg mos, meg főz rád vki addig biztos nem lesz szükséged senkire..
26/56 A kérdező kommentje:
25. Szerinted én nem tudom ellátni magamat?
2020. nov. 15. 17:47
27/56 A kérdező kommentje:
Meg nyílván 60 százlékos betegen, munka nélkül ezekkel a korlátozásokkal nem az lesz az első hogy én költözzek akárhova is.
2020. nov. 15. 18:00
28/56 anonim válasza:
Tehát akkor nem a kölcsönös viszonzás hiánya a te fő problémád....
29/56 A kérdező kommentje:
A kérdés még mindig nem erről szól.
2020. nov. 15. 18:11
30/56 anonim válasza:
De szoros összefüggésben van azzal!
ugyanis a sérült érzelmi/mentális állapot eléggé magyarázza, miért látod ilyen negatívan a világot, néhány példa alapján extrapolálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!