Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka hogy két ember viszonozza egymás érzéseit?
Nem csak annyit jelent!
Hétköznapi értelemben sokszor együtt jár egy csomó szociofóbiával, kapcsolatteremtési nehézséggel, etc. etc.
36. Engem hidegen hagynak az emberi kapcsolatok, nem szeretem az embereket.
Nem leszek rosszul ha társasságban kell lennem viszont magamtól nem keresem de ha kell kommunikálok ahogy azt a "Normális" emberek szokták. Néha amikor jön felém valaki akármilyen szándékkal azt érzem hogy "jajj istenem mindjárt elhányom magam remélem rövidre fogja". A legjobban egyedül érzem magam okésan, a családtagjaimmal sem szívesen beszélek, nem szeretem a small talkot meg ezeket az egyszerű témákat hogy "ilyen focicsapat" meg "milyen idő van most". Nem tudom elképzelni magamat hogy ismerkedem mert egyszerűen nem érdekel a másik, lehet az akármilyen szép, okos vagy kedves akkor maximum megjegyzem magamban hogy hm ez egész jófej viszont semmi több.
37: de akkor meg miért teszed szóvá, hogy nem viszonozzák a nem-érzéseidet?
Elég egyértelműen szociofóbiás vagy.
Nem is értem ezek után a fő kérdésedet! Annál sokkal nagyobb a valódi problémád szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!