Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka hogy két ember viszonozza egymás érzéseit?
Figyelt kérdés
Nekem 13-14 évesen voltak ilyen plátói szerelmeim meg 12 évesen valamiféle gyerekszerelem volt azóta semmi, nem is éreztem. Voltak olyanok akik valószínűleg éreztek irántam viszont én voltam rájuk kíváncsi szóval ignoráltam őket, rájuk hagytam amikor jeleket küldtek. Volt akinél már zaklatásba is átment, a távolból figyelt amikor vártam a buszt meg mindenféle képeslapokat meg üzeneteket küldött messengeren szóval blokkoltam mivel már nem kell egy helyre járnom vele. Szóval én még soha nem tapasztaltam olyan hogy mindketten ugyanazt érezzük, és kívülről is többet láttam olyat hogy viszonzatlan. 20/f2020. nov. 15. 11:34
11/56 anonim válasza:
kognitív disszonancia elnyomása... Remek példa a kérdező.
12/56 anonim válasza:
Használjunk sok idegen szót, mert attól műveltebbnek tűnünk. :D
13/56 A kérdező kommentje:
12. Ja, nem értem miért nem lehet elmondani általános szavakkal.
2020. nov. 15. 12:32
14/56 anonim válasza:
Középiskolai tananyag...
Konyhanyelven fogalmazva, ami neki nem sikerül, akkor meggyőzi magát, hogy az emberek többsége is ugyanígy van azzal...
Ezzel kvázi megnyugszik, hogy nem ő a kakukktojás.
15/56 A kérdező kommentje:
14.A kérdés nem erről szól.
2020. nov. 15. 12:56
16/56 anonim válasza:
15: de utána elkezdted mondogatni, hogy nincs normális kapcsolat, meg érdekkapcsolatok vannak, stb. stb.
Az, hogy te nem vagy képes kapcsolatot teremteni, messze nem azt jelenti, hogy az emberek többsége ugyanígy viszonzatlan kapcsolatokban él....
17/56 A kérdező kommentje:
16. Olvasd vissza figyelmesen, leírtam hogy biztos van sok őszinte kapcsolat de én sok érdek embert ismerek.
2020. nov. 15. 13:00
18/56 anonim válasza:
Hát akkor hidd azt, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter! :-D
19/56 anonim válasza:
Kérdező, ha nincsenek ilyen érzelmeid, akkor aszexuális is lehetsz.
20/56 A kérdező kommentje:
19. Nem aromantikus? Az aszexuális szexuálisan nem vonzódik.
2020. nov. 15. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!