Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túlzásba viszi a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzásba viszi a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, bagatellnek tűnik a dolog. Plusz ez a tipikusan "a nőknek semmi nem jó" helyzet.

De azt érzem, a párom túl sokat bókol, dícsér.

2,5 éve vagyunk együtt és még fiatalok vagyunk, így lehet, nála még ott a rózsaszín köd, de azt érzem, hogy kicsit túlzásba viszi.

Ezt úgy értem, hogy naojában többször megkapom tőle, hogy milyen szép vagyok, mennyire szereti a testem, mennyire várja, hogy együtt legyünk, milyen jól áll nekem minden. Sokszor hosszú üzenetekben fejti ki, hogy milyen a hajam, bőröm, mosolyom stb. Meg a személyiségemet is dícséri. Na mármost, ez nagyon kedves tőle, meg jól is esik, de valamiért, talán épp a bókolás gyakorisága miatt, teljesen hiteltelen. Meg hát nyilván tudom magamról, hogy milyen vagyok, de ha esetleg ebben tévednék is, akkor is biztin állíthatom: kócosan, betegen nem vagyok annyira kívánatos, mint színházhoz kiöltözve.

Próbáltam beszélni vele, hogy szerintem ezt nem kéne ilyen sűrűn tennie, elmondtam a kellemetlen érzéaeimet ezzel kapcsolatban, de ő mindig leragad annál, hogy márpedig ő az igazat mondja és hogy szeret nekem bókolni.

Esetleg volt már valaki ilyen helyzetben? Gondolom idővel úgyis kikopik a kapcsolatunkból ez a dolog, vagy legalábbis csökken majd, de addig van erre valami tanácsotok?

Ui: igen, még mindig tudom, hogy nevetségesen hangzik, de egy idő után tényleg bosszantó a dolog.

2020. nov. 13. 00:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%
Én is rosszul lennék a 2.5 éve tartó, napi többszöri ömlengéstől. :)
2020. nov. 13. 02:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak próbáld meg élvezni, hogy ennyire szeret a párod és hogy bomba nőnek lát.
2020. nov. 13. 02:19
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

"a párom szerint kedves vagyok és intelligens, pedig egyik se..."

Te tele vagy komplexusokkal.

Szegény párod, ha tudná.

Perze lehet, hogy tudja, és azért akarja erősíteni az önbizalmadat.

Na, ide figyelj!

Ilyen normális, kulturált, érzékeny férfira az életben nem

találsz. Soha többet!

Ezt vésd jól az eszedbe.

Csak nyalogasd a vélt sebeidet, "szenvedj" a rajongásától.

Hát majd megtudod, milyen az, amikor egy tróger kapcarongynak se néz.

Az embernek megáll az esze, komolyan, hogy milyen nők vannak.

2020. nov. 13. 02:39
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Azért nem semmi, hogy nektek a nyálgép és a tróger közt senki sem létezik. :)
2020. nov. 13. 02:54
 15/29 anonim ***** válasza:
61%

Ha valaki igazan szeret, akkor többnek lát mint amennyi vagy. Szebbnek lát, okosabbnak, stb.

Becsüld meg, és örülj a szerencsédnek.

2020. nov. 13. 05:16
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
"Sokszor hosdzú üzenetekben kapom meg tőle": nem olvastam mindent végig,de ez engem is nagyon idegesítene.
2020. nov. 13. 05:59
 17/29 anonim ***** válasza:
16.jav: hosszú
2020. nov. 13. 06:00
 18/29 anonim ***** válasza:
28%
Tedd azt amit az en exem talalt ki erre az esetre, kezd el megvonni tole a szexet szepen epitsd le belulrol majd kívülről is esettleg bantalmazd is fizikalisan emellett kezd el csalni tobb ferfival es hazudd neki minden rendben es h betegesen féltékeny stb. És mar is nincs,, gondod ". Ha meg a pénzét es a jovojet is elveszed meg jobban vissza vesz ebbol a stílusból....
2020. nov. 13. 06:34
 19/29 anonim ***** válasza:
75%

Az én párom ugyan hosszú üzeneteket nem ír erről, de a valóságban ő is ezt csinálta/csinálja.

8 éve vagyunk együtt és én örülök neki, nagyon is jól esik, hogy még mindig úgy néz rám, mint a legelején.

Nekünk nőknek tényleg semmi nem jó?

Ha nem bókolna, főleg, ha most abbahagyná, vagy "kikopna", mint említetted, akkor hidd el, az lenne a baj.

Akkor azon kattognál, hogy de hát eddig ezt csinálta, már talán nem tetszem neki?

Értékeld inkább amid van és viszonozd. Örülj, hogy nem egy kihűlt kapcsolatban vegetálsz, hanem legalább ő táplálja e módon a szenvedélyt.

2020. nov. 13. 07:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom meg pont hogy nem mondogatja az ilyen dolgokat. Es nekem nagyib hiányzik. Tudom hogy szeret és tetszem neki, egy idobe a kapcsolat elején volt ilyen mint amilyen a te párod ennyi idő után. Hiányzik hogy néha Meg jegyezze hogy milydn szép vagy esetleg ha mar egy ruhát megdicserne rajtam az is jol esne. De ő másképp fejezi ki azt hogy ha szépnek lát. Nem konkrétan mondja ki hogy de gyönyörű vagy hanem inkább csak néz és mosolyog. Vagy néha elejt hasonló mondatokat mint hogy imádom azokat a hatalmas szemeidet. De osszesegeben ritkán mondogat ilyeneket.

Addig örülj ameddig mondogatja. Aztan mar neked is hiányozni fog.

2020. nov. 13. 07:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!