Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek volt már orvos pasija,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt már orvos pasija, vagy ő maga orvos, elmondaná hogy kezdeményezett, egyáltalán szoktak-e vagy sok a jelentkező nálunk és nem kell nekik?

Figyelt kérdés

2020. nov. 5. 18:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Kevés magányosabb embereket ismerek, mint az orvosokat. Kb. 12-16 órát melóznak azért, hogy legyenek valakik és mire azok lesznek, vagy évfolyamtárssal jöttek össze, vagy akárki jó nekik, mert már kivannak.
2020. nov. 5. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Az biztos, hogy komolyabbak, mint más emberek ugyanannyi idősen. Ehhez mérten értelmes emberekkel ismerkednek feltételezem. Az hogy leszólítanak-e valakit, szerintem teljesen szakmától független. Ha tetszik nekik valaki, miért ne szólítanák le. Olyan sok jelentkezőjük nem hiszem, hogy van mert a fiatal éveiket könyv felett töltik, nem gondolnám, hogy annyira rengeteg helyre járnak.
2020. nov. 5. 18:33
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy komolyabbak, hát ezzel vitatkoznék. Voltál már medikus gólyatáborban, medikus kari buliban vagy vettél már részt a Medikus Kupán, ahol bulizó, szórakozó, őrjöngő orvosisok és orvosok vannak? Ameddig nem, addig ez egy merész kijelentés.

Szerintem kevés szak/ember van, aki az orvosisoktól elszántabban bulizik. De persze embere válogatja.

Ahogy a kommunikáció és médiatudományon, anglisztikán, jogon...úgy az orvosin is vannak befeszült, folyamatosan tanuló emberek.

Viszont tényleg ajánlok mindenkinek egy medikus bulit, aki ilyen magányosnak, életuntnak, megkeseredett életűnek gondolja ezeket az embereket. Lesz meglepetés :)

2020. nov. 5. 19:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, szerintem a komolyabb nem feltétlenül jelenti azt, hogy befeszült, állandóan tanul vagy nem bulizik. Mert való igaz, egyetem alatt nagy őrjöngések mennek. De mellette meg többnyire intelligens, komoly szemléletű emberekről van szó, széles látókörrel, kitűzött célokkal. Az egyetem utáni években pedig már a vad bulik is eltűnnek és ki is öregednek belőle.

Az orvosis palik valóban buliznak, nyomulnak is a lányokra, de a párjukat inkább a leendő kollégák vagy már kollegák körében találják meg. Egy orvos pedig már pláne, mivel állandóan a kórházban van, kb. az az élete.

De persze kivételek és egyedi igények mindig vannak.

2020. nov. 5. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Az utolsó véleményét osztom, tapasztalatból :D Az orvsosisok nem bölcsészek, hogy állandóan könyv felett üljenek (no offense). Inkább a "work hard, play hard" mentalitás jellemző.

A kezdeményezést remélem, nem munka közben érted, azaz nem úgy gondolod, hogy a páciensekre szállnak rá, vagy, hogy a páciensek ő rájuk. A magánéletben meg ők is ugyanolyan emberek és egyébként sincs rájuk írva, hogy orvosok, szóval az kezdeményezik náluk, aki amúgyis kezdeményezne. Az meg, hogy ők kezdeményeznek-e, megint csak személyiséggfüggő és nem a szakmájuk határozza meg. Mindenféle személyiséget meg lehet találni az orvosok körében is, ugyanúgy mint bármely más szakmavilágban.

2020. nov. 5. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
bocsi, utolsóelőtti
2020. nov. 5. 19:24
 7/13 anonim ***** válasza:
21%
Van orvos ismerősöm (menő orvos) műkörmös feleséggel. A nő még molett is. Én nem értem ezt a pasit, jobb nőt is találhatott volna.
2020. nov. 8. 13:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátok orvos (férfi) azt mondja nincs ideje ismerkedni, való igaz is. De például társkereső oldalon most egész hamar talált magának párt. Kérdés hogy mennyire fogja bírni a másik fél a rengeteg tulorat főleg a covid miatt most.

Szerintem orvosoknak nem egyszerű a magánélet összeegyeztetése. Főleg ha család is van.

27N

2020. nov. 8. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatesóm orvos. Igaz, ő fiatal nő, nagyon jól néz ki, nincsenek pártalálási nehézségei. Mint bármelyik szép, fiatal nőnek, valóban nincs rájuk írva, hogy orvosok. Az eddigi pasijait általában baráti társaságban, buliban, edzőteremben ismerte meg, csakúgy, mint általában mások. Az ő és az orvos ismerősei példája alapján nem hinném, hogy lenne különbség az orvosok és bármelyik másik szakmát űző emberek között. Alapvetően értelmes, tanult emberekről beszélek persze.
2020. nov. 23. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozásfüggő, hogy ki hogyan kezdeményez.

Függ a másiktól, a helytől, a hangulattól és minden egyéb körülménytől.

2020. nov. 23. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!