Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már orvos pasija, vagy ő maga orvos, elmondaná hogy kezdeményezett, egyáltalán szoktak-e vagy sok a jelentkező nálunk és nem kell nekik?
Az, hogy komolyabbak, hát ezzel vitatkoznék. Voltál már medikus gólyatáborban, medikus kari buliban vagy vettél már részt a Medikus Kupán, ahol bulizó, szórakozó, őrjöngő orvosisok és orvosok vannak? Ameddig nem, addig ez egy merész kijelentés.
Szerintem kevés szak/ember van, aki az orvosisoktól elszántabban bulizik. De persze embere válogatja.
Ahogy a kommunikáció és médiatudományon, anglisztikán, jogon...úgy az orvosin is vannak befeszült, folyamatosan tanuló emberek.
Viszont tényleg ajánlok mindenkinek egy medikus bulit, aki ilyen magányosnak, életuntnak, megkeseredett életűnek gondolja ezeket az embereket. Lesz meglepetés :)
Utolsó, szerintem a komolyabb nem feltétlenül jelenti azt, hogy befeszült, állandóan tanul vagy nem bulizik. Mert való igaz, egyetem alatt nagy őrjöngések mennek. De mellette meg többnyire intelligens, komoly szemléletű emberekről van szó, széles látókörrel, kitűzött célokkal. Az egyetem utáni években pedig már a vad bulik is eltűnnek és ki is öregednek belőle.
Az orvosis palik valóban buliznak, nyomulnak is a lányokra, de a párjukat inkább a leendő kollégák vagy már kollegák körében találják meg. Egy orvos pedig már pláne, mivel állandóan a kórházban van, kb. az az élete.
De persze kivételek és egyedi igények mindig vannak.
Az utolsó véleményét osztom, tapasztalatból :D Az orvsosisok nem bölcsészek, hogy állandóan könyv felett üljenek (no offense). Inkább a "work hard, play hard" mentalitás jellemző.
A kezdeményezést remélem, nem munka közben érted, azaz nem úgy gondolod, hogy a páciensekre szállnak rá, vagy, hogy a páciensek ő rájuk. A magánéletben meg ők is ugyanolyan emberek és egyébként sincs rájuk írva, hogy orvosok, szóval az kezdeményezik náluk, aki amúgyis kezdeményezne. Az meg, hogy ők kezdeményeznek-e, megint csak személyiséggfüggő és nem a szakmájuk határozza meg. Mindenféle személyiséget meg lehet találni az orvosok körében is, ugyanúgy mint bármely más szakmavilágban.
A legjobb barátok orvos (férfi) azt mondja nincs ideje ismerkedni, való igaz is. De például társkereső oldalon most egész hamar talált magának párt. Kérdés hogy mennyire fogja bírni a másik fél a rengeteg tulorat főleg a covid miatt most.
Szerintem orvosoknak nem egyszerű a magánélet összeegyeztetése. Főleg ha család is van.
27N
Nem foglalkozásfüggő, hogy ki hogyan kezdeményez.
Függ a másiktól, a helytől, a hangulattól és minden egyéb körülménytől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!