Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már orvos pasija, vagy ő maga orvos, elmondaná hogy kezdeményezett, egyáltalán szoktak-e vagy sok a jelentkező nálunk és nem kell nekik?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 18:07
11/13 anonim válasza:
Ismeretségi körömben én is azt látom, hogy sokan vagy középiskolában találtak párra, vagy egyetemen/közvetlen környezetükben. De lehet, hogy aki maga is műveli ezt a foglalkozást, máshogy tapasztalta..
12/13 anonim válasza:
én 18 évesen jártam egy 30-as orvossal, dobtam, mert nagyon gyerekes volt, nem véletlenül nem kellett a korabeli nőknek. Egy másikkal próbálkoztam, fiatal srác, de ő csak csajró csajra szállt, csak szexet akart volna. Egy idősebb pasi is volt még, szintén orvos, na arról meg kiderült hogy fiatal luxusprostiknak is fizet néha. igen, ugyanolyan emberek mint mások, cseppet sem jobbak vagy rosszabbak, van köztük iylen is meg oylan is, csak abban mások hogy más tanulnak és kész.
13/13 anonim válasza:
3-as, nem a 19 éves orvostanhallgatókról szól a kérdés hanem a felnőtt orvosokról.
a legtöbb praktizáló orvos totál befeszült, bunkó. én nem látok a legtöbbjén semmi viccességre való hajlamot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!