Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még 20 évesen sem merek szerelmet vallani. Mi segíthetne?
Volt már jópár lány, akinek szívesen mondtam volna, alkalmam is lett volna rá, de egyszerűen nem bírtam róla beszélni egyszer sem.
Izzadás és fulladtság amit érzek ilyenkor, de nem is a válasz az, amitől félek, hanem maga ez, hogy beszéljek róla... Mivel győzhetném, ezt le?
F
Szerintem nem feltétlenül az a legcélravezetőbb, ha színt vallasz. Nekem pl ha visszagondolok, egyetlen srác sem, akivel alakult valami nem beszélt az érzéseiről az elején (később, amikor már történtek köztünk dolgok, akkor igen). Lehet túl sokat követelsz magadtól, ezért a heves reakció (izzadás, fulladás), hiszen ez olyan "mindent vagy semmit" helyzet, persze, hogy bepánikol az ember.
Inkább próbáld meg éreztetni vele... nyűgözd le, bókolj neki, mondd, hogy sokat gondoltál rá, stbstb, aztán a reakcióiból úgyis lejön előbb-utóbb, hogy ő érez-e valamit.
Persze ha már előtte sokáig nagyon jó barátok voltatok, akkor lehet tényleg jobb kerek perec megmondani, de "szimpla" randizásnál szerintem nem.
Pár hónapja igen, nagyon jó barátok vagyunk.
Minden ismerősöm azt mondja, hogy beszélnünk kellene róla minél előbb, mert ők úgy látják a dolgot. Érdekes, másoknak tök könnyen elmondok bármit, de nála nem megy.
Háát igen, mert az ilyen dolog az nem "bármi". :)
De szóval na, nem jut eszedbe valami olyan mód, ahol nem szavakkal, hanem tettekkel adhatnád tudtára?
Részéről amúgy érzel közeledést, ad jeleket?
Még egy ideje igen, csak nem igazán mertem visszajelzést adni. Még kimutatni sem megy, nemhogy beszélni róla.
Mostanában nem tapasztalom ezeket, azért is lenne jó róla beszélni.
Ó, értem.. nyugi, nagyon sokan vannak ezzel így. Nekem is elég nehéz ez (én nő vagyok), ettől függetlenül meg kell próbálni kilépni a komfortzónából, akármilyen klisésen is hangzik ez. Valószínűleg nálad ez a tapasztalatlanság miatt is van, de az ember minél többször túllendül ezen, annál jobb lesz!:) nem baj, ha először remeg kezed-lábad, majd' összeesel, de meg kell próbálni meglépni, utána jobb lesz.
Az a baj, hogy a konkrét szitut nem ismerve nehéz jó tanácsot adni, de ha gondolod, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!