Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék az öcsémnek elterelni a gondolatait a szerelméről, aki sosem lehet az övé?
Történet a következő: öcsém házas, kisiskolás gyerekük van, a házasságuk nem túl jó évek óta. Egy munkahelyi bulin összejött az egyik kolléganőjével. Egyéjszakás dolog volt, a nő is férjnél van (ott még nincs gyerek). Meg is beszélték, hogy ez szép volt, de ennyi volt, egyikük sem akarja a házasságát felrúgni. A nő ezt komolyan is gondolta, ismerem őket, szereti a férjét, nem hagyná el. részéről ez a "botlás" kategória volt. a nő férje egy elég menő vállalkozó (férjem ismerőse), többször mondta társaságban a témáról, hogy ő a csodaszép neje nélkül nem tudna élni, bántani sem tudná őt, de aki hozzányúl, azt megölné. A nő egyébként még női szemmel is gyönyörű, nagyon kedves, mindnenkinek csak segít. okos, diplomás, jó állása van. mintaháziasszony, láttam, mert voltam már náluk. tényleg tökéletes.
namost az öcsém teljesen beleszeretett ebbe a nőbe, nem akar elválni a feleségétől továbbra sem (hiszen akkor sem lenen esélye), de SZERELMES. látom rajta. semmi nem köti le, még teniszezni sem jön el velünk, csak mereng a távolba. meg róla beszél. mindig. leskelődik utána, tisztes távolságból, hogy ne vegye észre...aggódok érte nagyon, segítsetek, hogyan ránthatnám vissza a VALÓ ÉLETBE? félek tönkremegy ebben a reménytelen szerelemben :(
fentieket egyébként csak nekem meg a férjemnek mondta el, más nem tud róla.
bocs, ha hosszú lett, köszönöm, hogy elolvastátok, és ha tudtok segíteni!
szerintem majd elmúlik az öcsédnél..hisz valaha a feleségébe is szerelmes volt....lehet hogy múló fellángolás,és ha van esze majd elfelejti...azzal sem lenne előrébb ha elválna,hisz a nő sem szne miatta elválni:(
szerintem csak az idő segíthet..szerintem mond neki h menjen nyaralni a családjával,és tegyen meg mindent a házasságáért...gondolkodjon:)üdv.23L Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!